Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Az önce Zoro bidon kadar haki basıyordu şimdi asfalt yol çekti diyorsun. Unutmadan Nika'ya hala cevabın yok. :)
10 metrelik asfalt yola yeter.:D Biz burada adalar arası, adalardan daha büyük yıldırımları tartışıyoruz. Asfalt yol felan küçük şeyler.

Cevap orada da sen göremedin maalesef.

10 metrelik asfalt yola yeter.:D Biz burada adalar arası, adalardan daha büyük yıldırımları tartışıyoruz. Asfalt yol felan küçük şeyler.

Cevap orada da sen göremedin maalesef.
Ciddi cevap yazmayıp her seferinde lafı Zoro'ya getirmeye çalışman çaresizliğini gösteriyor. Nika çıktığından beri tek taktiğin bu kaldı. Konuyu değiştirmek, hedef şaşırtmak. Çünkü Nika akılla mantıkla açıklanacak bir şey değil. Sana da hak veriyorum. Ve iyi günler diliyorum.

Ciddi cevap yazmayıp her seferinde lafı Zoro'ya getirmeye çalışman çaresizliğini gösteriyor. Nika çıktığından beri tek taktiğin bu kaldı. Konuyu değiştirmek, hedef şaşırtmak. Çünkü Nika akılla mantıkla açıklanacak bir şey değil. Sana da hak veriyorum. Ve iyi günler diliyorum.
Zoro'nun 2 kafa, 4 kol, 4 bacak, 4 kulak, 2 burun, 4 göz fazladan kazanmasının da mantıklı bir açıklaması yok ki? Mantık arıyorsan zaten shounen serilerde araman pek mantıklı değil :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık