Doflamingo almanlar gibi üst-insan muhabbetine inanıyor onunki ırkçılıktan da öte adamın olayı o zaten.Kötü karakter olarak beğenmeyen köyüne döner.@II. Invictus usta @Millennium Wizard özelden yazdı, şunu da at ben atarsam laf ederler, dedi. Dof da ırkçı diyor.
Zoro ve Who’s Who kıyasıya kapışır. Zoro ufak bir farkla birinci olur.
Bu adamlar yanılınca Oda'yı eleştirmez bir de. Üstüne sevinirler Oda şaşırttığı için.
Şunu unutmuş.Kusursuz yorum
Tanrı meyvesine sahip olması sayesinde hayata geri dönen bir kişinin yanında hemen Zoro'ya laf atmak neden tercih edilir, onu anlayamıyorum. Roger'ın da kılıcı ilk 12 kılıçtan bir tanesi, hiç buradan Roger'a sallandığını görmedim. Zoro bir kılıç aldığı zaman ise direkt oradan vuruluyor, samimi bulmuyorum.Şunu unutmuş.
Zoro Shiryu'yu yenmek için başka bir kılıç daha alır. Kılıç çok güçlüdür En iyi 12'den felan.
Çok üzerine gitme ona tutunuyor, bırak kalsın.Tanrı meyvesine sahip olması sayesinde hayata geri dönen bir kişinin yanında hemen Zoro'ya laf atmak neden tercih edilir, onu anlayamıyorum. Roger'ın da kılıcı ilk 12 kılıçtan bir tanesi, hiç buradan Roger'a sallandığını görmedim. Zoro bir kılıç aldığı zaman ise direkt oradan vuruluyor, samimi bulmuyorum.
Gerçekten çok rezalet bir sonuç. Aramaki daha az oy almalıydı.