Mihawk ile kıyaslayınca bi ayarlarım bozluyor. :dYine mi başladınız xD
Mihawk ile kıyaslayınca bi ayarlarım bozluyor. :dYine mi başladınız xD
Tamam kardeş sizsiniz, bir şey demeye gerek yok daha. Oda çizmiş üstüne konuşmaya bile gerek duymuyorum. Diyorum ya eski yorumlar ortada, pek çok kişi Crocodile-Mihawk konusunu yorumlamasını da gördük MF olayları sonrası. Şimdi de benzer hikâyeler farklı şekilde anlatılıyor. :SBu sadece çok önceden söylenen bir şey değil, haala söylüyoruz, Crocodile Mihawk'a rakip olamaz, olması mümkün değil. Mihawk'ın onu adam yerine koyup birlikte hareket etmeye karar vermesi güç olarak kendine denk gördüğü anlamına gelmez.
@Mihawk Doflamingo vs Crocodile konusu açılsa da biraz tartışma görsek.
Yahu BAA hikâyesi okuduk, Fisher Tiger gördün, Shirahoshi olayına bile girildi özel olarak. Hala "Başkası yapamıyor" olayından bahsediyorsun. Adamların krallığını gördük kim yapıyor? Uzaydan bir Balık adam mı inecek? Yapan kişiler istisna oluyor istisna işte. Jinbe Balıkadamlar içinde istisna biri.İlk Jinbe'den görünce diğerleri yapamıyor diye bir kanıya varma diyorum. Başka bir durumda böyle bir ihtiyaç görmedik o yüzden karşılaşmamak gayet normal.
Aynen öyle, tayfa adamın ayağına geldi. Reddetmesi için bir sebep yok, op evreninde istisnası olmayan bir durum, tayfa ile kaptan arasındaki muazzam fark. Şaşırma Mihawk ile Crocodile arasındaki farka.Mihawk kendinden güç olarak çok zayıf biriyle ortaklık kurmuş?
Aynen aynen.Aynen öyle, tayfa adamın ayağına geldi. Reddetmesi için bir sebep yok, op evreninde istisnası olmayan bir durum, tayfa ile kaptan arasındaki muazzam fark. Şaşırma Mihawk ile Crocodile arasındaki farka.
Kendine güldüğünün farkındayım.Aynen aynen.
Farkındalık yine sıfır. :SKendine güldüğünün farkındayım.
Aynı organizasyondaMihawk'ın ödül retcon. Çölde antik silah olmaması retcon. Ama Croco'nun ödül olması gerekenden az. @II. Invictus