Üyeliğim yok orada.Burada boş adam çok ama güzel analiz yazan birkaç kişi de var önyargılı olma oku sonra birşeyler de hak vereyim mantıklıysa.
Üyeliğim yok orada.Burada boş adam çok ama güzel analiz yazan birkaç kişi de var önyargılı olma oku sonra birşeyler de hak vereyim mantıklıysa.
Yabancılar diyorsa kesin doğru olmalı @II. InvictusLuffy konusu niye kitlenmiş anlamadım söven falan mı oldu... Üyeliği olan baksın temiz sıfır kilometre Kaido’nun Luffy’i yeneceğini Kaido’nun hala 1vs1’de kaybetmediğini söylemin geçerli olduğunu güzel anlatmışlar. https://worstgen.alwaysdata.net/for...fy-would-never-beat-a-fresh-new-kaidou.26167/
Al sende bir üyelik Erkan12 gibi adamını savun orada zaten ingilizcen de iyi diye biliyorum. Hem burada aynı şeyleri yazmaktan sıkılmışsındır.Üyeliğim yok orada.
Ufak bir ekleme yaptım usta...Yabancılar ve Zorocular diyorsa kesin doğru olmalı @II. Invictus
Yav he he.Şunu kullandırttın ya bana. Adamlar analiz yapmış işte Kaido’nun bulutlarından Onigashima nerede düşer gibi oluyor detaylara odaklanmışlar.Yabancılar diyorsa kesin doğru olmalı @II. Invictus
Buradakiler dolu zor uğraşıyorum. Boşlarla hiç uğraşılmaz.Al sende bir üyelik Erkan12 gibi adamını savun orada zaten ingilizcen de iyi diye biliyorum. Hem burada aynı şeyleri yazmaktan sıkılmışsındır.
Külotçular da kılıç koklayıcısı çıktı.
Roger'ı bire çekmişler. İkinci kim kapışsınlar bizi bağlamazKülotçular da kılıç koklayıcısı çıktı.