Jack denen çöp içinde Fuji+Sengoku'nun olduğu gemiye daldı. Queen kendini Linlin'den üstün gören manyağın tekiydi üstelik.Benim kim olduğumu sanıyorsun diyordu Linlin'e.Queen de direk big mom’a daldı zaten gözünü kırpmadan. King’e özel bişey değil.
Kizaru'nun da hakisi Tashigi'ninki kadarmış bunu öğrenmiş olduk.King’de yok o kesin:
Bunlar 2 vs 1 dalmış sürekli vura vura iyileşme gücünü yormuş. İyileşme gücüne rağmen yüksek hakiyle hasar verme gibi bi durum yok.
Alpa'nın ne dediği beni ilgilendiriyor çünkü ona cevap verdim. King'in hakisi zayıfsa bu durumda Queen'in hakisi hakkında konuşmaya bile değmez.Alpa'nın dediği beni ilgilendirmiyor. Marco'yu King tek başına o duruma sokmadı.
Gözünü kırpmadan daldığı dediğin de gemiydi ha.Gemi gemi.
Queen'in ölü taklidi yaptığını unutuyor gibisiniz.Queen de direk big mom’a daldı zaten gözünü kırpmadan. King’e özel bişey değil.
King'in hakileri>Queen'in hakileri kesin olan bir şey değil. İkiside bir elin parmağı kadar koka göstermedi üstelik. Birisi kendisini antik zoan+teknoloji ile donatmış, King ise antik zoan+ırk özellikleriyle.Alpa'nın ne dediği beni ilgilendiriyor çünkü ona cevap verdim. King'in hakisi zayıfsa bu durumda Queen'in hakisi hakkında konuşmaya bile değmez.
Marco ikisiyle dövüşüyordu ama Marco'ya karşı dövüşen kişi King. Başka türlü "Beni unuttun mu yoksa" demezdi her halde.
Yok artık. Kaidoyu kesen Zoro, kingi neden kesemedi? Defalarca çizik almadığı vurgulandı. King ben başka seviyedeyim dedi. Sen gelmiş ne diyorsun. Adamda anormal bir dayanıklılık vardı zarar görmeye karşı. Bedeni doğal koka.King için sertlik vurgusu olmadı hiç.
Hala aynı hikaye. Zoro kesti zaten King'i.Yok artık. Kaidoyu kesen Zoro, kingi neden kesemedi? Defalarca çizik almadığı vurgulandı. King ben başka seviyedeyim dedi. Sen gelmiş ne diyorsun. Adamda anormal bir dayanıklılık vardı zarar görmeye karşı. Bedeni doğal koka.
King sırf purgatory oni giri atağında kesildi Zoro'ya karşı. Ki dövüşün çoğu kısmında enma efektleri çatıdakinin yarısı kadar bile değildi.Zoro Kaido'ya en fazla hasarı da h.haki ekleyip ashurayla vurmuştu. H.haki ile 3 attı King'e bu adam.Yok artık. Kaidoyu kesen Zoro, kingi neden kesemedi? Defalarca çizik almadığı vurgulandı. King ben başka seviyedeyim dedi. Sen gelmiş ne diyorsun. Adamda anormal bir dayanıklılık vardı zarar görmeye karşı. Bedeni doğal koka.
Kesilmedi. Oradaki siyahlık kan değil. Sonrasında hiç bir etkisi olmadığını Zoro kendisi söylüyor. Hakili saldırdığı için muhtemelen onun efekti o. Biz kan sandık. Ama sonrasında olanlara baktığımızda kan olmadığı açık. Shishisonson saldırısından çizik yemedi. Zoro kendi diyor.King sırf purgatory oni giri atağında kesildi Zoro'ya karşı. Ki dövüşün çoğu kısmında enma efektleri çatıdakinin yarısı kadar bile değildi. Kaido'ya en fazla hasarı da h.haki ekleyip ashurayla vurmuştu. H.haki ile 3 attı King'e bu adam.
Yarısı kadar değildiyi bırak hiç yoktu.King sırf purgatory oni giri atağında kesildi Zoro'ya karşı. Ki dövüşün çoğu kısmında enma efektleri çatıdakinin yarısı kadar bile değildi.Zoro Kaido'ya en fazla hasarı da h.haki ekleyip ashurayla vurmuştu. H.haki ile 3 attı King'e bu adam.
Marco'nun dövüşü bizimkilere bıraktığı kısımda Zoro'nun attığı oni giri kan aldı. Onların kıyafet veya maske parçası olmadığı bariz. Maskeyi sonrasında kırmaya başladı yavaştan zaten.Kesilmedi. Oradaki siyahlık kan değil. Sonrasında hiç bir etkisi olmadığını Zoro kendisi söylüyor. Hakili saldırdığı için muhtemelen onun efekti o. Biz kan sandık. Ama sonrasında olanlara baktığımızda kan olmadığı açık. Shishisonson saldırısından çizik yemedi. Zoro kendi diyor.
Kaido'ya attığı tatsumaki ile King'e attığı tatsumaki arasında bile ciddi fark var zaten.Baksalar görecekler.Yarısı kadar değildiyi bırak hiç yoktu.