Fatihin Hakisi renkli mangada da animede olduğu gibi sarı olarak lanse edilmiş. Tabi orada aura yok. Roger vs Beyazsakal da kırmızıydı. Belki de daha ileri düzeyi kırmızı oluyordur. Bakalım göreceğiz...
Shanksınki kırmızıdırFatihin Hakisi renkli mangada da animede olduğu gibi sarı olarak lanse edilmiş. Tabi orada aura yok. Roger vs Beyazsakal da kırmızıydı. Belki de daha ileri düzeyi kırmızı oluyordur. Bakalım göreceğiz...
Allah'ım şunun güzelliğine bakar mısın?Fatihin Hakisi renkli mangada da animede olduğu gibi sarı olarak lanse edilmiş. Tabi orada aura yok. Roger vs Beyazsakal da kırmızıydı. Belki de daha ileri düzeyi kırmızı oluyordur. Bakalım göreceğiz...
Önce sağ kol seviyesine çıksın yeter buna. Görmeyiz bence amiral alacak kadar güçlendiğini.Bu babayiğit
Seri sonu haliyle Ağaç Aramaki'nin Bahçivanı olur
Sağ kol seviyesine çıkar bu arada kesin. Ama bence de Amiral ayarı olmaz. Yamatonun şuanki hali falan olabilirÖnce sağ kol seviyesine çıksın yeter buna. Görmeyiz bence amiral alacak kadar güçlendiğini.
Bir de hurdacıyım diye caka satıyorsun, sağ kol seviyesi adama sağ kol seviyesine çıkar diyon. Kid haterlarından ne farkın var?Sağ kol seviyesine çıkar bu arada kesin. Ama bence de Amiral ayarı olmaz. Yamatonun şuanki hali falan olabilir
Cok rahatAce yaşasa yonkou olacaktı
Sag kol seviyesi vardir da hangilerinden güçlü hangilerinden güçsüz kestiremiyorumTeach 2 yıl önce tek meyveli haliyle sağ kollardan güçlüydü
Kral hakiyi bilincsiz bir sekilde kullanıyordu zaten silahlanmayı bilmiyorum da gözlemle ilgili bir şeyler vardı benceLuffy bilinçsiz şekilde çok kez haki kulland
Yok ben tek atarım onaDoflamingo Luffy ile karşılaşmamış olsa korsankral olmaya en yakın adamlardan biri olacaktı
İmparator tayfaları dahil mi ? Direkt dahil degilse marine >= 4 imparator olabilir ts öncesi içinse direkt marine > 4 imparatorLordlar + denizciler = 4 imparator
Ben bile Killer'i sag kol seviyesi aliyorum tiksav ayıp etmişBir de hurdacıyım diye caka satıyorsun, sağ kol seviyesi adama sağ kol seviyesine çıkar diyon. Kid haterlarından ne farkın var?
Ama doğru söylüyorBir de hurdacıyım diye caka satıyorsun, sağ kol seviyesi adama sağ kol seviyesine çıkar diyon. Kid haterlarından ne farkın var?
Çok isabetli çıkarımlar. Destekliyorum.Şu an one piece ile ilgili geçmişe yönelik düşüncelerim :
Seri artık tamamen belirsiz bir hal aldı.
- Ace yaşasa yonkou olacaktı
- Teach 2 yıl önce tek meyveli haliyle sağ kollardan güçlüydü
- Luffy bilinçsiz şekilde çok kez haki kullandı
- Doflamingo Luffy ile karşılaşmamış olsa korsankral olmaya en yakın adamlardan biri olacaktı
- Lordlar + denizciler = 4 imparator