Ünvan maçına çıkması lazım vermesi için, kendi kalıbında birini yenmeli. Luffy ondan düşük sikletti verdi ayarı, ama şuan? Şuan ayarı yiyor. @II. Invictus sence verdi mi?Kaido, ünvanının hakkını verdi mi sizce?
Luffy ile kimse başa çıkamaz.NOKTA Verdi bence ya adam kaç bölümdür dövüşüyor.Ünvan maçına çıkması lazım vermesi için, kendi kalıbında birini yenmeli. Luffy ondan düşük sikletti verdi ayarı, ama şuan? Şuan ayarı yiyor. @II. Invictus sence verdi mi?
Evet.Kaido, ünvanının hakkını verdi mi sizce?
Sen > izou .Izou = Ben
Adam aynı ben
İyi de ben bu ünvan işlerini anlamadım, Roger ve Garp'ın elde tutulur ünvanları var. Biri Rocks olayından dolayı kahraman olmuş, diğeri son adayı bulmuş Korsan Kral olmuş. Bu Kaido Oden hariç kimi yendi de bu ünvanı aldı? Havadan ünvan inmiş adama.Luffy ile kimse başa çıkamaz.NOKTA Verdi bence ya adam kaç bölümdür dövüşüyor.
Orasını karıştırma kardeşim.Oda yapmış olmuş işte.İyi de ben bu ünvan işlerini anlamadım, Roger ve Garp'ın elde tutulur ünvanları var. Biri Rocks olayından dolayı kahraman olmuş, diğeri son adayı bulmuş Korsan Kral olmuş. Bu Kaido Oden hariç kimi yendi de bu ünvanı aldı? Havadan ünvan inmiş adama.
Ufak bir hata olmuş sanırım dostum düzelttim.Plot ve torpil ile kimse başa çıkamaz.NOKTA Verdi bence ya adam kaç bölümdür dövüşüyor.