ilk serilerde böyleydi savaşlar:dBana Beyblade'i hatırlattı. Sanki Takao ile Kai karşılaşıyor da kutsal canavarları çıkmış xd
ilk serilerde böyleydi savaşlar:dBana Beyblade'i hatırlattı. Sanki Takao ile Kai karşılaşıyor da kutsal canavarları çıkmış xd
animesinin berbat olduğunu artık sağır sultanın bile bilmesi lazım. Nerde o eski ve güzel bölümler. Birde şimdikine bak leşçi,faşizan.@RedTeroR Bölüme bakadfadsjklf Saiyanları geçmiş toei
Bu ne abi şaka mı bu? Kid kfkfkf.Son anime bölümü o kadar kötü ki BA-YIL-DIM. İstesen yapamazsın bunu. Hele şu kısma bittim. Tek kelimeyle harika.
Şunu kastetmiştim @Dattebayo..!Son anime bölümü o kadar kötü ki BA-YIL-DIM. İstesen yapamazsın bunu. Hele şu kısma bittim. Tek kelimeyle harika.
Ben de ilkin Kid'e çok gülmüştüm ama 17. saniyede Luffy'nin hakiyle kaplı yumruğuna Kaido'nun verdiği tepki, bence bu videonun en muazzam kısmı.Bu ne abi şaka mı bu? Kid kfkfkf.
Şunu kastetmiştim @Dattebayo..!
Bu örnek tam oturmuş,torpilli Takao"yu da anmış olduk.Bana Beyblade'i hatırlattı. Sanki Takao ile Kai karşılaşıyor da kutsal canavarları çıkmış xd
Son anime bölümü o kadar kötü ki BA-YIL-DIM. İstesen yapamazsın bunu. Hele şu kısma bittim. Tek kelimeyle harika.