Okumadım çok bir bilgim yok Datebook'taki bir bilgi ile çeliştigi icin non canon alıyorlarmış eh sen bilirsin artik gerisiniAce de canon diyorlar baktım şimdi. Beyazsakal genelev isletiyor geyiği vardı madem canon bunu kullanırım.
Okumadım çok bir bilgim yok Datebook'taki bir bilgi ile çeliştigi icin non canon alıyorlarmış eh sen bilirsin artik gerisiniAce de canon diyorlar baktım şimdi. Beyazsakal genelev isletiyor geyiği vardı madem canon bunu kullanırım.
Aaa sen bilmiyor musun Oda'yı bu bakışlarla etkilemişte en sevdikleri arasına girmiş coca cola ayısı. :dd.dCoca cola ayısının amcaoğlu mu bu? Beni kekliyormuşsun gibi geldi Seda
Bu mal yüzünden ayılar çok çapsız hayranlarmış gibi geliyor artık banaAaa sen bilmiyor musun Oda'yı bu bakışlarla etkilemişte en sevdikleri arasına girmiş coca cola ayısı. :dd.d
Oda'nın çapsızlığı. Diyebileceğim tek bir şey vermez mi elime ya. Hak veriyorum sadece.Bu mal yüzünden ayılar çok çapsız hayranlarmış gibi geliyor artık bana
Sanki özellikle karakteri sevmemizi istiyor niye sulong açmıyor bu adam hem sbsde hem novelde Bepo'nun sulong açabildigi söylenmişti tüm minkler arasında Wano'da bir o sulong açmadıOda'nın çapsızlığı. Diyebileceğim tek bir şey vermez mi elime ya. Hak veriyorum sadece.
Soldan ikinci panelin ikinci balonunda ne yazdığı okunmuyor. Ama Kid'in burda bile dışlanmış olması üzücü. Yaov bu oğlan da malum üçlünün bir parçası onu kimse niye kaale almıyor?Bu yaşanmadığı için Oda'yı kınıyorum. Şu adamın karizmasına eş değer güç vermedi.
Silüet olarak görmeye bile razıydım. Wano'da haksızlık yapıldıysa o da Bepo'yadır. Kendisi için sulong bilgisi gelip fanartlar yapılınca onlardan farklı daha iyi bir çizim oluşturamadı herhalde.Sanki özellikle karakteri sevmemizi istiyor niye sulong açmıyor bu adam hem sbsde hem novelde Bepo'nun sulong açabildigi söylenmişti tüm minkler arasında Wano'da bir o sulong açmadı
Onların haklarını Law son kalan enerji diye kullanıyor. Ne diye Bepo omuzlarda taşınıyor sanıyorsun ? Her seferinde bu son deyip son olmuyor ? Tayfasındakilerin enerjilerini alıp kullanıyor seninkiSilüet olarak görmeye bile razıydım. Wano'da haksızlık yapıldıysa o da Bepo'yadır. Kendisi için sulong bilgisi gelip fanartlar yapılınca onlardan farklı daha iyi bir çizim oluşturamadı herhalde.
Bepo'nun Law'ı taşıması gerekirken üstelik demi. Kaptanlık gururu el vermemiştir buna.Onların haklarını Law son kalan enerji diye kullanıyor. Ne diye Bepo omuzlarda taşınıyor sanıyorsun ? Her seferinde bu son deyip son olmuyor ? Tayfasındakilerin enerjilerini alıp kullanıyor seninki