Law'u önemli bir karakter olarak tasarlamamış fanı çok olunca rol biçmiş işte.Oda'ya sormak lazım onu da. Tipten herhalde alır götürür diye mi düşündü bilmem :dd
Law'u önemli bir karakter olarak tasarlamamış fanı çok olunca rol biçmiş işte.Oda'ya sormak lazım onu da. Tipten herhalde alır götürür diye mi düşündü bilmem :dd
Bizim ne işimiz olur hurdadan manda yapan adamla.Sen Kidci değil miydin ya ? yoksa hafızam bana oyun mu oynuyor ?
Kid festivale saldırmaya diye gidiyor ama iki el ense yiyip Luffy'e boyun eğiyor. Az laf çok iş diyorum kendisine. Çok konuşuyor ama işte ettiği lafları dolduramıyor hiç.Kid varken Law'ın adını anmak bile ayıptır
Luffy abisinden en büyük düşmanına karşı yardım istemekten iyidir.Bizim ne işimiz olur hurdadan manda yapan adamla.
Kid aslında iyi ve güzel bir karakter ama hurdacılar sürekli Kid'i Kid'in abisi olan Law ile karşılaştırdığı zaman karakter sönük kalıyorKid varken Law'ın adını anmak bile ayıptır
savaşta gördük Law'ı. Son atağı ben yapçam Kid api hüüüğ.Kid aslında iyi ve güzel bir karakter ama hurdacılar sürekli Kid'i Kid'in abisi olan Law ile karşılaştırdığı zaman karakter sönük kalıyor
mantıklı bir ittifak, sağ duyu ve sonuç olarak başarılı bir planLuffy abisinden en büyük düşmanına karşı yardım istemekten iyidir.
O da dövüşüme karışma diyip sonra Law kurtar beni demekten de iyidir. :d Hatta Kaido'yu salıp Big Mom'a gitmekten, Apoo'yla karşılaştığında ahbap gibi sohbet etmekten de iyidir. Boş lafların adamı Kid.Luffy abisinden en büyük düşmanına karşı yardım istemekten iyidir.
e Law bunun için Kidle tartışmıyor muydu yani Kid'te "Son atağı ben yapçam Law api hüüüğ." demiyor mu ?savaşta gördük Law'ı. Son atağı ben yapçam Kid api hüüüğ.