Crocodile>Doff.Crocodile kim ya Dof'un yanında. Tırnağı olamaz. Forumda bile bir tane fanı var adamın zaten.
Crocodile>Doff.Crocodile kim ya Dof'un yanında. Tırnağı olamaz. Forumda bile bir tane fanı var adamın zaten.
Queen 2 tane Sabo alıyor demek Tüm arc patladığınız yetmedi,daha da zorluyorsunuz artık şartları .dTatlı komutanların yanına Snack eklesen yine yıkımcıların ödülünü geçemiyorlar hala Cracker>Jack diyorlar. Jack’in Smoothie alma bile ihtimali varken.
Tasarım hariç hiçbir konuda önüne koymam ben. Ne güç ne de karakter derinliği açısından.Crocodile>Doff.
Crocodile vizyon açısından Doffy'den çok çok daha önde.Tasarım hariç hiçbir konuda önüne koymam ben. Ne güç ne de karakter derinliği açısından.
Yürüyüş :dTasarım hariç hiçbir konuda önüne koymam ben. Ne güç ne de karakter derinliği açısından.
Ben pek savunan görmedim valla. Sevilmeyecek karakter değilde bir Doflamingo etmez benim gözümde. Çakma Croco diyenlere de katılmıyorum. Benzer yanları olsa da bir o kadar farklı adamlar.Fan'dan kastın paragrafla savunmaksa aynen ondan sadece 1 tane var. Ama Crocu seven gayet çok kişi vardır burada.
Crocodile reistir, severiz.
Zaten çok ayrı tarzda herifler ama çakmalıkları tasarım veya karakterlerinden gelmiyor. Çakmalığı işlendiği arc :d Dressrosa çakma Alabasta işte .dBen pek savunan görmedim valla. Sevilmeyecek karakter değilde bir Doflamingo etmez benim gözümde. Çakma Croco diyenlere de katılmıyorum. Benzer yanları olsa da bir o kadar farklı adamlar.
O vizyonu sadece lafta var, sen daha vitessiz Luffy'e yenilecek kapasitede bir adamsan istediğin kadar vizyonlu ol bir şey yapamazsın. Dofun amacı daha gerçekçiydi. Luffy yardım almasa zaten belkide yenilmeyecekti bile.Crocodile vizyon açısından Doffy'den çok çok daha önde.