Tek yemesi abartıdır derim ama eğitim almasında sorun görmem. Farklı düşündüğümüz nokta bu. Serinin işleyişini bildiğim için ana karakterin zorlanması, kaybetmesi falan da beni rahatsız etmez. Wano'da çoğu şey daha iyi işlenebilirdi o ayrı bir mesele.Abartığım bir olay yok, olanı söylüyorum. Dof'a karşı bu güçlendirmeye ihtiyaç olması değil olay, sen benim dediğimi hala görmezden geliyorsun. @Sodex Luffy'i zor durumlara düştüğü için övüyor, ben de bu durumlardan her zaman bu şekilde kurtulması artı değil, eksidir diyorum. Ki sen de katılıyorsun tek yemesi saçmaydı diyerek, Ray üzerinden gösterebilirdi diyerek.
E öyleyse daha neyi kabullenmiyorsun? Sorun Kaido karşısında güçlenmesi değil diye kaç kere söylemeliyim? Deus ex machina nedir ne değildir bir bak bakalım. Şikayet ettiğimiz plot armor işi zaten.
Sen neye Deus Ex Machina diyorsun tam olarak? Arc içinde hoca edinmesi bu tanıma uymuyor ki adam bunu en başta planlamış. Zor durumda kalmıyor yani istese farklı senaryo da çizer zor değil.
Ya bırak bu işleri Red. Karakterin karizması hiç çizilmeyince, tek atınca plot yok sanıyorsunuz. Luffy kadar rezil edilen, plota mecbur bırakılan karakter yok.Shonen olsa bile plotun bir sınırı olur. Çocuğun plotsuz başarısı yok. Ha bu olay da olabilir denilen arcı yok