First mate diyorsan o sağ kol evet BB öyle. Hem en güçlüsü hem sağ kol. Bu dediğini bulamadım ama.yanlış hatırlamıyorsam Soda sbsde Beckman'ın ilk üye olduğunu söylemişti
First mate diyorsan o sağ kol evet BB öyle. Hem en güçlüsü hem sağ kol. Bu dediğini bulamadım ama.yanlış hatırlamıyorsam Soda sbsde Beckman'ın ilk üye olduğunu söylemişti
bıldırcın sapanıyla iş yapıyor zaten, Usopp'a verilen görev dressteki gibi olmalı Soda bu keskin nişancılık olayını düzgün işlese sıkıntı kalmayacakO eldeki bıldırcın sapanını bırakmadığı sürece mümkünse dövüşe sokmasın zaten:d
Zoro'nun saldırıyı yememesi Zoro'nun kaabiliyeti senin ki de yemeseydi klajdaslkdasj ağzında patladı ne la, görmüyormusun patlamayı ağzı burun mu kalmış devasa patlama oluyor orada xDAğzında patladı Luffy'nin. Bu saldırıyı Zoro yemedi bile. He patlama öveceksek.
O zamanlar koka yok mertlik bozulmadı.
Nesi varmış Kata'nın ? laksjdaslkjdas Apo'nun 2 vuruşu etmiyor xDKatanın olayı var la hiç olmazsa.
Adam geleceği görüyor, meyve uyandırmış vb.
Bu King de ne var saysana bana. Zoro'nun karşısına gelmeden önce hikayeler anlatılıyordu ''Silahlanma hakisinde ustadır'' falan diye. O olmadı peşine Zoro kral haki açtı orada bile ''Birazdan King de açıp kapışacaklar'' denildi. Adam o bölüm teki yedi oturdu herkes suspus...
Bunları gözlerimizle görmesek hadi diyeceğim ki olabilir ama bizim forum garip cidden...
Jozunun fiziksel gücüyle atacağın omuz onlardan iyidir. Adamın yaptığı şeyi hala yapan yok.Adam Lütfü'yü ağlatıyor yumruklarıyla. Yine koca koca yumruklar yapıp falan dalıyor. Jozu'nun omuz atmaktan başka bir şey yaptığı yok.
ben de bulamadım sbs 5'e baktım dediğin gibi first mate olayı var sadeceFirst mate diyorsan o sağ kol evet BB öyle. Hem en güçlüsü hem sağ kol. Bu dediğini bulamadım ama.
Valla Red arada trollüğü himalaya dağlarına çıkarıyorsun.Nesi varmış Kata'nın ? laksjdaslkjdas Apo'nun 2 vuruşu etmiyor xD
Ace gibi tayfa kurmuştur, daha sonra isim yapanları toplamıştır. En olası bu. İlk gördüğümüz yasop ama ende ki tek veri bu.ben de bulamadım sbs 5'e baktım dediğin gibi first mate olayı var sadece
Jozu'nun elması tamam çok güçlü de tüm vücudunu kaplayınca kör oluyor. Onun da bazı zayıflıkları var. King'in de savunma modu oldukça güçlü. Zaten aralarında çok fark yoktur birisi en tırt sağ kol diğeri en güçlü sol kolHangi totalde yav? Dayanıklılık olayına bakalım her türlü Jozu derim meyve sebebiyle.
Saldırı gücü olayı desen Jozu'nun Marco'dan daha güçlü saldırı gücü olduğunu biliyoruz. Öyle ki Marco'yu 2v1 de King-Queen ikilisine karşı gördük. Bildiğin ''zarar görmüyor'' denilen King'den kan aldı adam. King hangi faktörlerde daha önde? Fiziksel güç olayından bahsetmiyorum bile bak MF de Jozu'nun bu olayı bile özellikle göze sokuldu...
Kendi tayfalarını bağlar. Bu mantıkla olmaz.Bu aradaBunlar tayfalarının en güçlüleri. Aralarında sağ kol olanlar da var da o konudan bağımsız. King in karşılığı marco yani jozu 1tık aşağıda...