Yok ya ben de bunu yapabilcek cesaret yok Ama yapmak çok isterdim o ayrı.İzmirde eğitmenle uçaktan paraşütle atlayabiliyorsun.
Not:erciyeste bir kere olsun,kayak yaptım.zatrn gunu hizlandiktan sonra durmak ve kara saplanmakla geçiriyorsun.
Yok ya ben de bunu yapabilcek cesaret yok Ama yapmak çok isterdim o ayrı.İzmirde eğitmenle uçaktan paraşütle atlayabiliyorsun.
Not:erciyeste bir kere olsun,kayak yaptım.zatrn gunu hizlandiktan sonra durmak ve kara saplanmakla geçiriyorsun.
Dalış extreme sayılıyor mu?Extreme sporlara bayılirim.yamaç paraşütü ve rafting ,dağdan bisikletle inme yaptım.bunge ve scuba yeni hedefim.
Dalış extreme sayılıyor mu?
20-25e kadar daldırıyorlar herhalde. Gelecek yaz dalışa başlayabilirim.Metresine bağlı.
20-25e kadar daldırıyorlar herhalde. Gelecek yaz dalışa başlayabilirim.
Birkaç abim gidiyor, yanlarında takılacağım. İyi oluyor diyorlar.Konya'da eğreti durur.
Konyanın neresinde tav hiç denk gelmedim.Birkaç abim gidiyor, yanlarında takılacağım. İyi oluyor diyorlar.
Konya'da dalmıyorlar yahu. Ekip Konya'dan ama nerede tekne çıkıyorsa oraya gidiyorlar. Hatay, İzmir, Balıkesir, Antalya vs...Konyanın neresinde tav hiç denk gelmedim.
Anladım, bende diyom Konyada bir tek kule sitenin arkasında yarı olimpik havuz vardı üni dışında bir de meram da vardı herhalde nereden çıktı diye merak ettim bir anKonya'da dalmıyorlar yahu. Ekip Konya'dan ama nerede tekne çıkıyorsa oraya gidiyorlar. Hatay, İzmir, Balıkesir, Antalya vs...
Yarı olimpik havuz var baya sanırım. Benim bildiğim 6-7 tane var. Yani kendileri yarı olimpik diyor ama yarı olimpik olması için ne gerekli onu da bilmiyorum.Anladım, bende diyom Konyada bir tek kule sitenin arkasında yarı olimpik havuz vardı üni dışında bir de meram da vardı herhalde nereden çıktı diye merak ettim bir an