Kaç ark geçti dediğin 1 ay anca oldu zaman dilimi olarak.Kaç arc geçti güçleniyor elemanlar bunuda gözardı etme ama
Onu boşver hiçbir önemi yok bu seride. Punk hazarddaki Luffy ile Dressrosadaki bile bambaşkaydı. Onu bırak wclnin başındaki ve sonundaki bile farklıydı. Bunun üstüne power upta geldi.Kaç ark geçti dediğin 1 ay anca oldu zaman dilimi olarak.
Zoro şöyle diyebilir: "Kaptanım çel çöple uğraşma Queen'i bana sal sen Kid ile önden git"Eğer Kaido bizimkiler tarafından indirilecekse (ki ben bunun olacağını düşünmüyorum) Luffy Queen'e hayatının dayağını atacak.
Oda herhalde Luffy'yi yaralı halde Kaido karşısına çıkartmaz.
Benim yorumum. eşit olmasa bile çok farklı seviyede değil. Law savaşı aralıklarla gösterildi. Yani meyve gücü bitmediği sürece gayet iyi performans sergiliyordu. Luffy g4'süz daha uzun süreli tutar ama. Law daha ciddi hasar verebilecek meyvesi ters ve tehlikeli bir adamG4süz Luffy'nin Law'la eşit olduğu nerde geçti ? Dressrosa'da bile g4süz Luffy'nin Dof'a karşı performansı Law'ın Dof'a olan performansından daha iyiydi.
Öyle olsa daha iyi olurdu hem Zoro'da ne var görürdük ama smoker Luffy alacak diyor.Zoro şöyle diyebilir: "Kaptanım çel çöple uğraşma Queen'i bana sal sen Kid ile önden git"