Pudding 16 yaşındaydı.Yamato`nun bebe çıkma ihtimali gitti öyleyse. En az reşit kafasıyla bakarsak yüzde seksen güçlü çıkması lazım. Bölümde şok edici denilen şeylerden biri Yamato`da diğeri ne acaba onu merak ediyorum ben.
Pudding 16 yaşındaydı.Yamato`nun bebe çıkma ihtimali gitti öyleyse. En az reşit kafasıyla bakarsak yüzde seksen güçlü çıkması lazım. Bölümde şok edici denilen şeylerden biri Yamato`da diğeri ne acaba onu merak ediyorum ben.
Ben o kafama dank ettiğinden beri inancımı kaybetmedim zaten. Ace en zayıf ve en güçlü temasından hâlâ beklentim var.Kartlardaki ace olayı gercek çıkacak gibi.
Tamam canım fark etmez, bebeden kastım Momo yaşlarında çıkması. Beşik kertmesi yapmayacaklar sonuçta. 16 yaşta az değil Kaido gibi kodaman çocuğu için, Kaido`nun o yaşlarda ne yaptığı belli sonuçta.Pudding 16 yaşındaydı.
oşirukoWedding cake veya başka yemek problemi olmasın da düğüne okeyiz. Lakin 2 yonkoya denk gidebilmek için başka şans da yok sanırım. Big Mom WCİ vol 2 olacaktır.
Yamatodan umutluyum hâlâ
Sengoku'nun ortak bir amaç için birleştiler demesi garipti. Kaidou, Bm, shiki, wb? Wb'ın bunlarla ortak isteği olarak aklıma tek kutsalların yok edilmesi geliyor. Yoksa böyle vahset seven tiplerle, aile babasi oyaji yakışmıyor.Kaido'nun gerçekten büyük bir planı var. Bm ile ittifak kuruyor, Joker ile silah satışı yapıyor, Smile üretiyor, pek çok ayrı ayrı hazırlık falan. Yeni Xebec olmayı veya Xebec'in planını devam ettirmeyi mi hedefliyor? Niçin bütün korsanları safına katmayı hedefliyor acaba? Wb, Şiki, Kaido, Bm neden aynı saflarda yer aldılar, gayeleri ne bu adamların? Aklımda deli sorular
Adamın derdi dünyadaki en büyük savaşı çıkarmak değil mi, sırf sıkıntıdan?Kaido'nun gerçekten büyük bir planı var. Bm ile ittifak kuruyor, Joker ile silah satışı yapıyor, Smile üretiyor, pek çok ayrı ayrı hazırlık falan. Yeni Xebec olmayı veya Xebec'in planını devam ettirmeyi mi hedefliyor? Niçin bütün korsanları safına katmayı hedefliyor acaba? Wb, Şiki, Kaido, Bm neden aynı saflarda yer aldılar, gayeleri ne bu adamların? Aklımda deli sorular