Harbi Ryokug şöyle 20`lerinde çıtır bi delikanlı çıksa ya.yamato ryokugyu imiş
Harbi Ryokug şöyle 20`lerinde çıtır bi delikanlı çıksa ya.yamato ryokugyu imiş
yamatodan beklentimHarbi Ryokug şöyle 20`lerinde çıtır bi delikanlı çıksa ya.
3 numaraya 500 yorum koyuyorum bahse giriyorum.1. Yamato; sümüklü velet
2. Yamato; okama
3. Yamato; sapık
4. Yamato; tek tabanca yaşayan asi çocuk
5. Yamato; el ayağı tutan sıradan(?) wano vatandaşı
Bu zamana kadarki en genç amiral Aokiji'ydi. 20'li yaşlarda bir gencin, "bi' gadın olsa da gobeenden ziytin yisem" demesi o yaş ve temsil edilen rütbe için biraz absürt gibi Bu biraz daha olgun işi bir cümle gibi geliyor. O yüzden 30'larında olsun bizim olsun. Çok genç olması da amiral rütbesinin ağırlığını yansıtmaz gibi geliyor bana.Harbi Ryokug şöyle 20`lerinde çıtır bi delikanlı çıksa ya.
20'lerin sonu demek istedim bende işte yau, 28-29 falan. 30'ların başı da olabilir. Genç ve karizma bi tip olsun denizci şekil imajını yükseltsin birazBu zamana kadarki en genç amiral Aokiji'ydi. 20'li yaşlarda bir gencin, "bi' gadın olsa da gobeenden ziytin yisem" demesi o yaş ve temsil edilen rütbe için biraz absürt gibi Bu biraz daha olgun işi bir cümle gibi geliyor. O yüzden 30'larında olsun bizim olsun. Çok genç olması da amiral rütbesinin ağırlığını yansıtmaz gibi geliyor bana.
Amirallerimiz şekil ya maşallah. Hepsinin ayrı bir karizması var. Ryokugyu da aşağı kalmaz öncekilerden20'lerin sonu demek istedim bende işte yau, 28-29 falan. 30'ların başı da olabilir. Genç ve karizma bi tip olsun denizci şekil imajını yükseltsin biraz
Genel Spoiler Konusu Genel At Fava Bekle Konusu olma yolunda ilerliyor
İnşallah, tek temennim o. Ölse de bu değersiz seriden bir efsane daha kendini kurtarsa. Ölenlerle seri kursak(Ace hariç) daha hoş bir seri olmaz mıydı ya?Kaidou ölecek