Olacağıda bu bence Zoroda Sanjide Luffynin Katakuride yaptığı gibi kendi daha iyi versiyonlarını yenecekler. Queen nitouryu vs Zoro Santouryu, Sanji Stealth Black vs King Jet Black.?King'in ödülü belly olmuş...
Olacağıda bu bence Zoroda Sanjide Luffynin Katakuride yaptığı gibi kendi daha iyi versiyonlarını yenecekler. Queen nitouryu vs Zoro Santouryu, Sanji Stealth Black vs King Jet Black.?King'in ödülü belly olmuş...
İsim benzerliği mi yani ben kurgu sandımDeğil. Sora bu.
Sanji ile ortak yanları olmuş oldu. Tayfayla ortak yanlarının olması hoşuma gidiyor.İsim benzerliği mi yani ben kurgu sandım
Fan işide, henüz erken olsada beklentilerin aksine Oda farklı eşleşmeler deneyecek gibi...Aylardır konuşulan bir şey ama bence çok çok alakasız, Oda'nın tamamen sözde Sanji-Zoro rekabetini okuyucuya fan servis olarak kakalamasından doğmuş iğrenç bir klişe yaşama/yaşatma geleneği ürünü olan bir teori. Umarım gerçekleşmez ?
O nefretin kaynağı korku gibi duruyor. Okuduğu romanda korktuğu kara öcüyü karşısında görmüş. Kıyamaam
Germa kötü olduğu için sevmiyor. Law her ne kadar korsan olsa da insanların canına katleden biri değil. Bunu Hawkins'e de söylüyor.O nefretin kaynağı korku gibi duruyor. Okuduğu romanda korktuğu kara öcüyü karşısında görmüş. Kıyamaam
Öyle bir bilgi görmedim. Normalde Perşembe geliyor.Yarın spo gelecek dimi.
Tamam kardeşim kızma. Eylenik Law candır.Germa kötü olduğu için sevmiyor. Law her ne kadar korsan olsa da insanların canına katleden biri değil. Bunu Hawkins'e de söylüyor.