Keşke doğru olsa çok sevdimEdit: Daha doğrulanmamış ama böyle bir paylaşım var.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/ikghvg
One Piece chapter 989 title "You are.."
-King bounty and fights Sanji
-Pe-jiwann attacks Momo, Zoro defends with Yamato
-Uruthi transforms
-last page Strawhats(no Sanji and Zoro) fight Big Mom
-no break next week
from 5ch
Reis Zurna tarafından kesilmek mi daha iyidir yoksa YC1 tarafından gagalanmak mı?Sanji geçen bölüm gagalandığı için Wano yıldızı oldu Şimdi o saldırıdan sağ kurtulursa bu sefer Wano kahramanı olur.En son Jack'in saldırısından kaçarsa amiral seviyesine doğru gider
Sen neyin peşindesin yav...? Sana mı soracağız reyiz fikir yürütürken...? Sanki tek biz olasılık sayıyoruz... sanki söylediğimiz şeyler saçma şeyler... hala da Who+Kaido bekliyorum var mı diyeceğin...?Zoro Kaido'yu yemeden önce Who's Who'yu alacak. Öyle olur bu işler. Arcın başında da Jack'i almıştı mesela. Daha önce söylediğimiz gibi samurayların lideri de oldu. Her şey yavaş yavaş. Sabredin. Bakın her dediğimiz çıkıyor.
Sence ben karakterlere sidik mi yarıştırıyorum şu an hacı Olay sonrası tepkilerden bahsediyorumReis Zurna tarafından kesilmek mi daha iyidir yoksa YC1 tarafından gagalanmak mı?
Adresini ver yiğidim, seninle tanışmam lazım.Sen neyin peşindesin yav...? Sana mı soracağız reyiz fikir yürütürken...? Sanki tek biz olasılık sayıyoruz... sanki söylediğimiz şeyler saçma şeyler... hala da Who+Kaido bekliyorum var mı diyeceğin...?
Her iki tarafta da oluyor öyle şeyler. Zoro fanları da yapıyor onu sadece Sanjiciler yapmıyor Her bölüm Sanji gömüldü şimdi bir bölüm övülmesinden bir şey olmaz.Sence ben karakterlere sidik mi yarıştırıyorum şu an hacı Olay sonrası tepkilerden bahsediyorum
Hahaha Wano’ya gel reyiz, sana bir çay ikram edeyim...Adresini ver yiğidim, seninle tanışmam lazım.
Eylemde yanlış bir durum yok aslında insanlar samimi ve objektif olduktan sonra tabi. Fikri ne olursa olsun kendini düzgünce ifade eden saygısızlık yapmadan derdini anlatan her üye adamdır zaten ama absürd fantezilerini durmadan dillendiren insanların veya belli fan gruplarının muhabbeti yapılır. Bir insan dünyanın en tatlı üslubuyla dahi olsa "Luffy yoldan geçerken komutan alacak Zoro Allah ne verdiyse herkesi alacak" falan diyorsa birileri de bunun bahsini yapar. Salakça değildir ama tek taraflı yapılıyorsa art niyet vardır dersin.@Alpamis Adamdır. Fakat her kim yazarsa yazsın şunu bunu yazdılar diye laf atmak kadar salakça bir eylem yok. Not: Eylemin kendisi salakça.
Peki emin miyiz Wano'da olduğuna?Hahaha Wano’ya gel reyiz, sana bir çay ikram edeyim...