Bu adam gercek olsa okulu, isi gücü bırakır hic düsünmeden askeri olurdumÇoluk çocuk rahat uyuyabiliyorsa o adamın görev bilinci sayesindedir.
Bu adam gercek olsa okulu, isi gücü bırakır hic düsünmeden askeri olurdumÇoluk çocuk rahat uyuyabiliyorsa o adamın görev bilinci sayesindedir.
Luffy görünmüyor yanlış anladım hakkını yemeyelim o zaman güzel konuBen o konuyu hatırlıyorum. Roger&Garp=Smoker&Luffy gibi bir şeydi. One piece içerisinde tarih tekerrür ediyor düşüncesine çok takmıştı bütün forum o zamanlar.
Görev bilincinden ziyade nefret Sakazuki reisinki.Çoluk çocuk rahat uyuyabiliyorsa o adamın görev bilinci sayesindedir.
Gariplerim çoşmuşlar Shanks geldi diye. Herkes Shanks savaşacak diye sevinmiş.[spoiler] 579 Spoiler Yorumları - One piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org
Tepkiler çok iyi ya. Hani cidden bugün de böyle bir şey olsa bu tepkiler verilmez[spoiler] 579 Spoiler Yorumları - One piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org
Bence ikisi de.Görev bilincinden ziyade nefret Sakazuki reisinki.
Burada daha çok sayfa var.Gariplerim çoşmuşlar Shanks geldi diye. Herkes Shanks savaşacak diye sevinmiş.
10,5 yıl olmuş hala savaştığını görmedik
Veremezsin çünkü ozaman sosyal medya bilinci yoktu facebook twitter geyikleri fazla değildi .Şimdi her allahım günü twitterda çok saçma şeyler gündem oluyor .Sosyal medya ciddiyeti kaybolduTepkiler çok iyi ya. Hani cidden bugün de böyle bir şey olsa bu tepkiler verilmez
"ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV (admin kusura bakma burda heyecanlandim) SHANKS"
özür dilemeyi unutmuyor adam.