Eğer yeni bannerlar gelecekse... ilk gelen mutlaka “Ryuma” olmalı...Yeni Bannerler gelir umarım. Moria,Jimbe,Bonney,King bannerlarını bekliyorum. Bir de yüzünü gösterirse Ryokugyu tabii
Eğer yeni bannerlar gelecekse... ilk gelen mutlaka “Ryuma” olmalı...Yeni Bannerler gelir umarım. Moria,Jimbe,Bonney,King bannerlarını bekliyorum. Bir de yüzünü gösterirse Ryokugyu tabii
Vakit bulursak güncelleme yaparız mevcut olanlara da. Sen niye Katakuri nickini almadın?@Smoker Senço Kata kaptan olunca bannerın değişme ihtimali var mı ?
Sporda vardır ya az ağırlık çok tekrar metodu işte onu uyguluyorZoro Gifters keserek gelişiyor.
Bu nickle başladım devam ediyim bari dedimVakit bulursak güncelleme yaparız mevcut olanlara da. Sen niye Katakuri nickini almadın?
Hapishanedeki Luffy gibi işte. Onlarla antrenman yaparak Kaido'yu yenecek tekniğe çalışmadı mı?Zoro Gifters keserek gelişiyor.
Ağaca attığı teknikle gaza gelip Kaido yendirenler Gifters beğenmiyor paşam ne yapalımHapishanedeki Luffy gibi işte. Onlarla antrenman yaparak Kaido'yu yenecek tekniğe çalışmadı mı?
Bak Zoro ve Kid falan onlara karşı haki kullanmıyor en azından.
Bence almalısın.Bu nickle başladım devam ediyim bari dedim