Gaza gelmek, heyecanlanmak, yükselmek vs. Bütün bunların hepsini kapsıyor kelime.Hype ne demek arkadaşlar ?
Bu arada bir tarafın ezilmemesi için Garp gerek o adaya.Gelecektir yakında
Gaza gelmek, heyecanlanmak, yükselmek vs. Bütün bunların hepsini kapsıyor kelime.Hype ne demek arkadaşlar ?
Bu arada bir tarafın ezilmemesi için Garp gerek o adaya.Gelecektir yakında
Üzdün.Smoker`a pek güven olmaz. Ortamı gazlamak için de paylaşmış olabilir. Beklentimizi yine de düşük tutalım.( )
Benim merak ettiğim Zoro, Luffy`i buluyor mu, beraber mi birilerine karşı çizilmiş acaba.
Zoro vs smoothie?Zoro vs Bm korsanları, luffy vs kaido korsanları olabilir belki.
Dövüş yok bölümde, öyle bir beklentiniz olmasın. Kimonolu Koca Ana var, şölene katılan Kaido var, ona eşlik eden Uçan Altılı üyeleri var, ortamı dağıtmaya hevesli Kid var, onu durdurmaya çalışan Luffy var, Kanjuro ile aynı tünellere girerek kaybolmuş Zoro var. Dahası da var.Ortalık birbirine girdi. Artık açıklamaya muhtaç bir haldeyiz
Tertemiz ve mantıklı bir spoiler. Zoro Kanjuro'dan girer Orochi'den çıkar diye bekliyoruz. Bu adamlar ölmeliDövüş yok bölümde, öyle bir beklentiniz olmasın. Kimonolu Koca Ana var, şölene katılan Kaido var, ona eşlik eden Uçan Altılı üyeleri var, ortamı dağıtmaya hevesli Kid var, onu durdurmaya çalışan Luffy car, Kanjuro ile aynı tünellere girerek kaybolmuş Zoro var. Dahası da var.
Şimdi de sen üzdün. Yani tabii ki görseldeki gibi bir şey beklemiyordum ama en azından bir dövüş beklentisine girmiştim.Dövüş yok bölümde, öyle bir beklentiniz olmasın. Kimonolu Koca Ana var, şölene katılan Kaido var, ona eşlik eden Uçan Altılı üyeleri var, ortamı dağıtmaya hevesli Kid var, onu durdurmaya çalışan Luffy var, Kanjuro ile aynı tünellere girerek kaybolmuş Zoro var. Dahası da var.
Bana güven yokmuş. @Shakky kalbimi kırdı.Şimdi de sen üzdün. Yani tabii ki görseldeki gibi bir şey beklemiyordum ama en azından bir dövüş beklentisine girmiştim.
Bm tarafı var mı acaba Linlin hariç.Dövüş yok bölümde, öyle bir beklentiniz olmasın. Kimonolu Koca Ana var, şölene katılan Kaido var, ona eşlik eden Uçan Altılı üyeleri var, ortamı dağıtmaya hevesli Kid var, onu durdurmaya çalışan Luffy var, Kanjuro ile aynı tünellere girerek kaybolmuş Zoro var. Dahası da var.