Baya ölen kişiler olacak gibiEditör de final arcı yaklaşıyor gibi bir şey demişti. Öyle bir yazı okumuştum.
Anlaşılan Wano bir çok kapıları açan arc olacak.
En fazla 200 bölüme bitecekse Elbaf Zou veya Punk Hazard tadında olur.Wano
Elbaf
Son Arc
Bu şekilde 3 arc olacak bence. Hangisi ne kadar büyük olur ya da Zou gibi ara arclar sıkışır mı araya, bilmem.
Wano'dan da beklentim iyice arttı. Zoro büyü şov yapacak. Şimdiden hazır olun.
Katılıyorum.Luffy Kk olduğunda bu güçlere uzak olacak.Mevzu dostluk kardeşlik çünkü.Ya da daha öcne birkaç defa söylediğim gibi. Luffy KK olduğunda bile tayfada öyle amiral/yonkou gücünde adamlar olmayacak. Hatta Luffy'de Roger kadar güçlü olmayacak.
Hadi ya. Law ve Denjiro öldü demek : (Baya ölen kişiler olacak gibi
Elbaf arkı zou arkı gibi olacak bence müttefikleri toplayıp gidecek bizimkiler son arcaWano
Elbaf
Son Arc
Bu şekilde 3 arc olacak bence. Hangisi ne kadar büyük olur ya da Zou gibi ara arclar sıkışır mı araya, bilmem.
Wano'dan da beklentim iyice arttı. Zoro büyük şov yapacak. Şimdiden hazır olun.
Tatlı bela yine bırakmıyordu.Baya ölen kişiler olacak gibi
Kaido dövüşüYa da daha öcne birkaç defa söylediğim gibi. Luffy KK olduğunda bile tayfada öyle amiral/yonkou gücünde adamlar olmayacak. Hatta Luffy'de Roger kadar güçlü olmayacak.
Son Arclar genelde her serideki en uzun arc olur, yani son arc'ın kafadan 110+ bölümü var, geriye yaklaşık 60-70 bölüm kalıyor, Wano 30-35 bölüm yer daha. 25 bölümlük bir geçiş arcı olur Elbaf bu durumda.Wano
Elbaf
Son Arc
Wano'dan da beklentim iyice arttı. Zoro büyük şov yapacak. Şimdiden hazır olun.
Roger'da eksik olan şey Herkesi etrafında toplama gücüydü. Varsa bile Luffy'e kıyasla hiçe yakındı. Luffy herkesi imana getiren adam.Katılıyorum.Luffy Kk olduğunda bu güçlere uzak olacak.Mevzu dostluk kardeşlik çünkü.