Chris 14 May 2020 #311 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Biraz da zoro tek yesin bakalım.
kekomancer 14 May 2020 #312 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Yok artık.........
DarthLorien 14 May 2020 #314 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Kaido-Big Mom ittifakının nihai planı Luffy ve Zoro'yu evlendirmek olabilir mi ? Sesli düşünüyorum sadece.
Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Kaido-Big Mom ittifakının nihai planı Luffy ve Zoro'yu evlendirmek olabilir mi ? Sesli düşünüyorum sadece.
Meiou 14 May 2020 #315 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... İnanmak istemiyorum. İnanmazsam ve çıkarsa daha mutlu olurum.
Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... İnanmak istemiyorum. İnanmazsam ve çıkarsa daha mutlu olurum.
Kappamatsu 14 May 2020 #317 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Zoro 2v1 de alır, Luffy'ye gerek yok.
Calgara 14 May 2020 #318 Kaido ejder avcısı Zoro'nun. Lastik oğlan da gitsin 60 yaşındaki koca karıdan kaçarken köşe kapmaca oynasın.
Kaido ejder avcısı Zoro'nun. Lastik oğlan da gitsin 60 yaşındaki koca karıdan kaçarken köşe kapmaca oynasın.
isko 14 May 2020 #319 Smoker dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Ortamı ateşlemeyi biliyorsun