Buradan falso verdi spoiler.but he knows he can't fight against two Emperor same time,
Buradan falso verdi spoiler.but he knows he can't fight against two Emperor same time,
Valla bilemiyorum reyiz... Ama Nepalli deniyor en azından çabası yeter jsjsksBelki Zoro ile birlikte dalarlar.
Ben direk herkes anlasın istedim büyük hizmet bu bence kskskskSüper. Ama önce İngilizce paylaş hocam işin sırrı orada. İngilizce olunca gerçekçi spoiler oluyor. Arapça olunca mübarek metin olması gibi yani )
Shanks kilit adam ya. Zaman da yolculuk mu yapıyor acaba? SkksksSonu kesin de kalanını bilemem.
Adam kadimlerle yüz yüze konuşuyor kesin bi olayı var da artık nezaman çıkar bilinmezShanks kilit adam ya. Zaman da yolculuk mu yapıyor acaba? Skksks
Orası kesin zaten canım... Shanks baya ilginç takılıyor yaniAdam kadimlerle yüz yüze konuşuyor kesin bi olayı var da artık nezaman çıkar bilinmez
Onu bile gerçekçi yapmış işte : ))Bu spoiler editör ağlatack bir spoiler değil yanlız daha duygusal bir şeyler bekliyodum nepalli den.
Sıkıntı bunu akıl edebilmesinde.Daha üç gün önce bir tanesinden tek yedi, gidip yine tek yese neye faydası olacak?