Bu olduğu an zoro fan'ıyım.zoro ihanet ediyo luffy'e momo'yu o kesiyor.
Aklıma bunu getirdin.Bizden biri yazsa burun kıvırırsınız elin Nepalli'si yazınca 50 sayfa tartışılır klasik Türk insanından kesitler.
Söylediğinin doğru tarafı var katılıyorum. Ama genel olarak bizim elimizin ayarının olacağını da sanmıyorum. Bize kalsa Zoro Kaido'yu keser, Mihawk Im'ı öldürüp yerine geçer, Luffy Katakuri'den çok daha fazla zırt pırt geleceği görür vs. Ki vardı öyle bir konu ve o konuda bu yöne doğru yola çıkmıştı : ))Bizden biri yazsa burun kıvırırsınız elin Nepalli'si yazınca 50 sayfa tartışılır klasik Türk insanından kesitler.
Böyle şeyler atardım ben resimli spoiler diye. İptal mi şimdi :/Söylediğinin doğru tarafı var katılıyorum. Ama genel olarak bizim elimizin ayarının olacağını da sanmıyorum. Bize kalsa Zoro Kaido'yu keser, Mihawk Im'ı öldürüp yerine geçer, Luffy Katakuri'den çok daha fazla zırt pırt geleceği görür vs. Ki vardı öyle bir konu ve o konuda bu yöne doğru yola çıkmıştı : ))
Kendi halinde takılıyor. Ben normalde yazmıyorum ondan gelenleri de, isteyen çok diye paylaşıyorum.Bu Nepalli neyin kafasında? Gerçek spoilerı atan arkadaş gibi küstüremiyor muyuz bunu da?
Nepallinin yazdıklarına spoiler denemez o zaman. Yazdıkları daha çok bölümden beklentileri olmuyor mu?Kendi halinde takılıyor. Ben normalde yazmıyorum ondan gelenleri de, isteyen çok diye paylaşıyorum.
Nepallinin yazdıklarına spoiler denemez o zaman. Yazdıkları daha çok bölümden beklentileri olmuyor mu?