Ama Shanks....bacağın1. bölümde Shanks'i gördük , Luffy'yi canavardan kurtarırken.
Belki 1000. bölümde de Shanks'i görürüz , Luffy'yi "100 Canavar"dan kurtarırken...
Hayallerim var , saf duyguyla kaplanmış.
Höhühühüühühüühühhü
Ama Shanks....bacağın1. bölümde Shanks'i gördük , Luffy'yi canavardan kurtarırken.
Belki 1000. bölümde de Shanks'i görürüz , Luffy'yi "100 Canavar"dan kurtarırken...
Hayallerim var , saf duyguyla kaplanmış.
zaten şu karakter şu karakterle kapışsa yenemez ama bi kol bacak götürür geyiğinin kaynağı bu balıklar kralı reyizBir ısırık=bir kol, iki ısırık=iki kol
hadi eyw
Bence aralarında hiç sırıtmıyor hatta ortalarında olsaymış daha hoş dururmuş.zaten şu karakter şu karakterle kapışsa yenemez ama bi kol bacak götürür geyiğinin kaynağı bu balıklar kralı reyiz
Roger'ın tayfasından 2 tane Yonkou çıkmış WB'nin tayfasından bi tane o da kaptanının gücü sayesinde xd Gerçi potansiyelli adamları tayfaya almıyordu xdzaten şu karakter şu karakterle kapışsa yenemez ama bi kol bacak götürür geyiğinin kaynağı bu balıklar kralı reyiz
Kınların Croco'dan güçlü olduğu nerden çıktı yahu ? Ashura base Jack'i yardı alt tarafı.Base Jack'e ayar veremeyecek bir tane bile shichi olduğunu sanmıyorum ben.Croco'nun mfdeki halinin komutan edeceği benim için net.Dof gibi en kötü Jack ayarı adamın ortaklık teklif ettiği kişi sonuçta.Prime döneminin kaç yaşında süreceği konusunda net fikir sahibi olamayız bu arada.2 yıl öncekinden daha güçlü bir Akainu ve Kuzan örneği olma ihtimali çok çok yüksek iken hele.Marco da savaştan savaşa girdi,Mf zamanındaki haliyle bir olmama ihtimali fazla onun da.Girmez. Kaido, Linlin, King, Queen, muhtemelen Jack, Marco, Luffy, Kınlar'dan en kötü ihtimal 3 tanesi, yüksek ihtimal Zoro ve Sanji derken ilk 15 bile çok zor. Croco'nun şu anda Zoro ve Sanji'den üstün olması bile zor bir ihtimal. Karakter kotasını doldurdu, senelerdir korsanlık yapan adam 2 senede daha da güçlenmez, prime dönemleri bitti artık.
Spoiler yok. Olunca ekliyorum.Yeni spoilerları 1. Yoruma editleme işi bitti mi? Takip etmek zor oluyor diğer türlü
Bir süredir ön spoiler gelmiyor. Biz Nepalli'nin bölüm tahminlerini doğru gibi kabul edip bölüm tartışıyoruz sadece. Maksat muhabbet : ))Yeni spoilerları 1. Yoruma editleme işi bitti mi? Takip etmek zor oluyor diğer türlü
İlk mesaja eklerim ama Türkçe'ye çevirmekle uğraşamam. Onu beklemesinler. Ekleyeyim dur.Bir süredir ön spoiler gelmiyor. Biz Nepalli'nin bölüm tahminlerini doğru gibi kabul edip bölüm tartışıyoruz sadece. Maksat muhabbet : ))
İş çıkarmak gibi olmasın da aslında Nepalli vs Smoker'ın paylaştığı diğer şeyler de bir notla birlikte ilk mesaja sabitlenebilir. Millet bunlar ne konuşuyor diye düşünüyor sanırım.
Ne diyorsun hocam @Roronoa Zoro