Sen yeter ki iste. Oda'yı arıyorum şimdi, sızdırsın bir şeyler. Bana da bölümü atıversin.Yarın spoiler gelsin.
Sen yeter ki iste. Oda'yı arıyorum şimdi, sızdırsın bir şeyler. Bana da bölümü atıversin.Yarın spoiler gelsin.
Srfsz oda.oda daha fazla ara verecekmiş...
Oda'ya ulaşabiliyorsan önce seninkini imparator gibi çizmesini söyle. xdSen yeter ki iste. Oda'yı arıyorum şimdi, sızdırsın bir şeyler. Bana da bölümü atıversin.
Aa bu 1000. bölüm buna özel olaylar olsun şeklinde bölüm çıkartacaklarını pek sanmıyorum en fazla renkli kapak, renkli sayfa film duyurusu fln olur herhalde. Geçmiş 500,600 gibi bölümlere baktım da bazılarında önemli olaylar olmuş bazıları normal bölüm olmuş. En son 900.bölüm mesela normal bir bölüm.1000. Bölümde Luffy'nin Kaido'ya güzelce bir yumruk atmasını bekliyorum böyle dişinin arasından bir damla kan gelse yeter. Hatta tüm tayfa üyelerinin aynı anda rakiplerine güzelce geçirdiği bir tam sayfa olsa bölümün sonunda, tadından yenmez. 1000. Bölümün hakkını vermiş olur böylece, 1000 bölümde serinin ve tayfanın ne kadar ilerlediğine ışık tutmuş olur.
Ne dizisiBence de dizi ile ilgili duyuru fln vardır. Çekimler cape townda başlayacaktı zaten. Belki karakterleri oynayan kişileri gösterirler.
1000. Bölümde de insan bir şeyler çizer yahu. :/Aa bu 1000. bölüm buna özel olaylar olsun şeklinde bölüm çıkartacaklarını pek sanmıyorum en fazla renkli kapak, renkli sayfa film duyurusu fln olur herhalde. Geçmiş 500,600 gibi bölümlere baktım da bazılarında önemli olaylar olmuş bazıları normal bölüm olmuş. En son 900.bölüm mesela normal bir bölüm.
Live action dizisi çekiyorlar yaNe dizisi