Babası ilk tanıtıldığı gibi çıksa tamam derdim sana ama ne hale geldiğini biliyorsun haliyle babası yerine Oden'i seçmesi çok normalHayal edilen :
Adım yamato Kaidonun oğluyum, sen Luffy asla babama yaklaşamayacaksın çünkü onu ben indireceğim ben Korsankral olacak adamım.
Gerçekte olan :
Adım yamato Kaidonun kızıyım benimle ol babamdan nefret ediyorum onu indirelim lütfen pls. Ayrıca oden hayranıyım <33
Kaido yıkık ya Oden beşe katlar kendisini. Bir karakteri bu kadar düşürebilir E. Oda. İlk tanıttığı Kaido arşa çıkıyordu şimdi ne hale geldi.Babası ilk tanıtıldığı gibi çıksa tamam derdim sana ama ne hale geldiğini biliyorsun haliyle babası yerine Oden'i seçmesi çok normal
Gerçek bir rezalet. Oda 5 yaş seviyesi manga yazarına dönüştü resmen.Hayal edilen :
Adım yamato Kaidonun oğluyum, sen Luffy asla babama yaklaşamayacaksın çünkü onu ben indireceğim ben Korsankral olacak adamım.
Gerçekte olan :
Adım yamato Kaidonun kızıyım benimle ol babamdan nefret ediyorum onu indirelim lütfen pls. Ayrıca oden hayranıyım <33
Bu spoiler illet gibi bir şey. Doğru ya da yanlış haftalık bir doz alası geliyor insanın.Nepalli daha spoileri tamamlamamış. Bitince atacakmış.
Bu tarzda yazarsan serinin her yerini kötü gösterebilirsin.Hayal edilen :
Gerçekte olan :
Yazdıkların doğru da Kappa nın da yazdığı gibi açık ararsak seriyi okumanın anlamı kalmıyor.Belli başlı karakter ve konuya odaklan gerisini görmezden gel ben öyle yapıyorum.Hayal edilen :
Gerçekte olan :
Hayal edilen :
Gerçekte olan :