Alkolik belki de eskilerden bir sevdiği vardır Luffy'e söyler savaşta bağırır dikkati dağılır falan dağılsa da darma duman ediyor reis gerçi.Kaidonun kusuru varmıdır ?
Alkolik belki de eskilerden bir sevdiği vardır Luffy'e söyler savaşta bağırır dikkati dağılır falan dağılsa da darma duman ediyor reis gerçi.Kaidonun kusuru varmıdır ?
Sevdiğinin adı Martha di mi aynı zamanda Luffy'nin de annesinin adı.Alkolik belki de eskilerden bir sevdiği vardır Luffy'e söyler savaşta bağırır dikkati dağılır falan dağılsa da darma duman ediyor reis gerçi.
Ben senaryoyu kurdum.Kaido savaşta Luffy'e ben senin anneni seviyorum diyicek Luffy'de delirip sen kimsin de benim annemi sevicen diyip o sinirle bam güm giricek Kaido pert.Sevdiğinin adı Martha di mi aynı zamanda Luffy'nin de annesinin adı.
Zaten çıkmayacağı belliydi. Oden hayranı biri işte. Muhtemelen idamı'da izlemiştir. Kelepçeler falan da onun özentiliğidir.he is not a character that we already know
Tüh. Oden çıkmadı
Ara olmaması güzel. Bu bölüm Yamato odaklı geçer gibi. Hikayesi hakkında genel bilgiler alırız herhalde.Who'nun meyvesi, adamlarınin meyvesi falana dair bi spo atıldı. Eten de olan kısmı olmayan kısmı yazdı sanırım.
Ara da yokmuş herhalde
Herkes Who'nun meyvesinin smilodon çıkacağını düşünüyor nedense.Ara olmaması güzel. Bu bölüm Yamato odaklı geçer gibi. Hikayesi hakkında genel bilgiler alırız herhalde.
Zoro'yu ötelemeye devam.
Bu meyve yıllardır bekleniyor. Who da karizma olduğu için yakıştırıyorlar sanırım.Herkes Who'nun meyvesinin smilodon çıkacağını düşünüyor nedense.
Zamanında Kaido'ya Gaban'dır diyenler, şimdi oğluna Gaban'dır diyorlar. Zaman değişiyor ama Gaban asla değişmiyor. Günün birinde birinin torunu çıkmaz umarım.Neyse umarım Zoro vardır bölümde
En büyük efsane ihtimali koymamışsın
Gaban