All Star üyeleri Kaido için farklı bir yere sahip Who's Who-Sasaki gibi adamlar bunlarla eşit çıkamaz.
All Star üyeleri Kaido için farklı bir yere sahip Who's Who-Sasaki gibi adamlar bunlarla eşit çıkamaz.
Kolunu ağzına ulaşacak şekilde uzatabilir sanırım. Kolunu uzatabilmek için önce ivmelenmesi mi gerekiyor ?Kitlendiği için G4'e girmesi gerekti diyorsunuz da, zaten kollarından kilitlemiş Ulti. Kollarını kurtaramıyorsa G4'e nasıl girecek? Koldan şişirmiyor muydu kendini? Aklımda öyle kalmış.
Komiklik için söylemedim.Komik değil.
Jack baba kime üstünlük kurabilmiş ? Inu, Neko, Ashura Doji ? Adam tutmanın ötesine geçememiş.Valla kum torbası dediğin adam dinlenmeden yedi düvelle dövüşüp iki defa öldürülmeye çalışılıp öldürülememiş üstüne icraatlarına devam etmiş bir kraldır iki bölümde abi edilmiş kim olduğu belirsiz bir adamla alemin en büyük delikanlısını matchlemek jack babaya büyük bir ayıptır esefle kınıyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Bu arada ikinci resim gözükmüyor.Who's Who'nun meyvesi Antik Kaplan Bence
Öyle düşündürmesinin sebebi, tayfasının kedi temalı görünümü
Jack baba kime üstünlük kurabilmiş ? Inu, Neko, Ashura Doji ? Adam tutmanın ötesine geçememiş.
Kolunu uzatamaz ise boynunu uzatır. Bir şekilde yapar yani.Kolunu ağzına ulaşacak şekilde uzatabilir sanırım. Kolunu uzatabilmek için önce ivmelenmesi mi gerekiyor ?
Madem öyle, niye uğraşıyor bu herif?Elleri kolları bağlıyken doğrudan g4'e geçiyor.
Susma hakkımı kullanıyorum.Komiklik için söylemedim.
Belki de uyanışın kırıntılarıdır her zaman yapamıyordur. Ama gördüğün gibi elleri kolu felan her yeri kilitli, bağlı iken giriyor o forma.Madem öyle, niye uğraşıyor bu herif?
Ashura Kaido onu tayfasına istediği için hayatta bırakıldı.Inu ve Neko olayında ise Jack'e üstünlük kuramadıkları söylenmişti ve Jack artık sıkıldığı için zehir bastı.Jack baba kime üstünlük kurabilmiş ? Inu, Neko, Ashura Doji ? Adam tutmanın ötesine geçememiş.
Ben de öyle düşünüyorum. Bu arada ikinci resim gözükmüyor.