Katılıyorum...Reis gelsinler de bir zahmet teker teker olsun.
Şu orochi'yi millet nasıl 9 kın ile rakip görüyor anlamıyorum. Kiku bile bunu yoldan geçerken alır. Adam öyle bir loser.
Katılıyorum...Reis gelsinler de bir zahmet teker teker olsun.
Şu orochi'yi millet nasıl 9 kın ile rakip görüyor anlamıyorum. Kiku bile bunu yoldan geçerken alır. Adam öyle bir loser.
2 bölüm önce Nepalli buna dair bir şeyler demişti ama çıkmadı.Yamatonun bulunmamasını sağlayan bir yeteneği var mı acaba? Öyle ki hakiyle bile hissedilmeyecek
Bu seride böyle tipleri görmek olağan oldu artık. Benzer karakterler; Usopp, Oroçi, CC vesaire. Adamlar korkak falan ama yeri geldimi güçlerini iyi kullanıyorlar, bunu da hayatta kalma stratejilerine binaen geliştiriyorlar.Aynen üstüne Orochi' de sayılır buna. Adam korkak olabilir ama meyve sağlam meyve. Kılıçta kullanıyor o kadar boş beleş çıkmayacak bence. Herkes gömüyor Orochi' yi ama Ceasar Clown da öyleydi ne kadar uğraştırdı bizimkileri.
biraz garip bi örneklendirme olmuş bu ama :S sineklik aritmetik artış ise g4 geometrik artıştır. g4 ile saldırı gücünü belki 5e katlıyor herif, yetmiyor savunmasını da artırıyor. öyle basite indirgenecek şey değil.bi kere meyvesinin tam potansiyelini insan bedeninde sınırlı kalınca kullanamayacağından form değiştirip haki ile efektif kullanıyor. luffy gücü yetmediği için g4 açacaktı kabullen bunu bence.Sinek öldürmek için sinekliği kullanman bir sineği insan gücünde yapmaz.
Saldırı gücünü artırmak için g4'e girmek istemiyor ki kenetlemesinden kurtulmak için g4'e girmek istiyor.biraz garip bi örneklendirme olmuş bu ama :S sineklik aritmetik artış ise g4 geometrik artıştır. g4 ile saldırı gücünü belki 5e katlıyor herif, yetmiyor savunmasını da artırıyor. öyle basite indirgenecek şey değil.bi kere meyvesinin tam potansiyelini insan bedeninde sınırlı kalınca kullanamayacağından form değiştirip haki ile efektif kullanıyor. luffy gücü yetmediği için g4 açacaktı kabullen bunu bence.
İleri seviye b. haki"yi boşa harcamamak için g4"e geçmek istedi. Yoksa şunu yapabilen adam ulti"yi de içten yaralayabilir.biraz garip bi örneklendirme olmuş bu ama :S sineklik aritmetik artış ise g4 geometrik artıştır. g4 ile saldırı gücünü belki 5e katlıyor herif, yetmiyor savunmasını da artırıyor. öyle basite indirgenecek şey değil.bi kere meyvesinin tam potansiyelini insan bedeninde sınırlı kalınca kullanamayacağından form değiştirip haki ile efektif kullanıyor. luffy gücü yetmediği için g4 açacaktı kabullen bunu bence.
Eyw.. saolBu cuma yok, haftaya cuma var.