Yamato'nun ülkeden kaçmaya çalıştığı için zincirlendiğini nerede yazdın?Daha açık konuşursanız sevinirim mod bey 99 sayfa kendi teorimi aradım
Benim teori > Tay's teori
Yamato'nun ülkeden kaçmaya çalıştığı için zincirlendiğini nerede yazdın?Daha açık konuşursanız sevinirim mod bey 99 sayfa kendi teorimi aradım
Benim teori > Tay's teori
böyle bişey demiş miydim hatırlamıyorum :d çok sallıyorum genelde ama sanki başkası demiş gibi.Sanırım ilk @twei yazmıştı " Önümüzdeki bölüm bir flashback görürüz, Oden'in idamını izleyen çocuk görürüz" diye sonra birkaç kişi daha bunun üzerinde yorum yapmıştı. Yamato'nun Oden'in idamına tanık olduğunu ve onun misyonunu yüklendiğine dair.
böyle bişey demiş miydim hatırlamıyorum :d çok sallıyorum genelde ama sanki başkası demiş gibi.
jack vs kid zoro killer olmaz, zoro bana bırakın der, sonuçta kid kaptan ya böyleleriyle uğraşacak hali yok
Oda'nın osuruğundan haberi yok bence. Iyice eğlencesi haline getirdi seriyi, takılıyor öyle..Oda, fake spoiler veren adamların kendisinden daha fazla hype topladığını takip ediyo mudur aceba
Zoro, Apoo ile dovusmekten kaçıyordu yara almamak için Jack'e tek başına mı saldıracak?böyle bişey demiş miydim hatırlamıyorum :d çok sallıyorum genelde ama sanki başkası demiş gibi.
jack vs kid zoro killer olmaz, zoro bana bırakın der, sonuçta kid kaptan ya böyleleriyle uğraşacak hali yok
bence sorun bu :d okuyucular diğer okuyucuların ne istediğini bilerek gaz spoiler yazabiliyor ama odanın umrunda mı :dDDOda, fake spoiler veren adamların kendisinden daha fazla hype topladığını takip ediyo mudur aceba
kingden önce atıştırmalık olur hem
Konuşturmuş yine
zoro kaidou ile karşılaşmadan önce yara almayalım diyordu, jack ise elini kolunu sallayarak geçemeyeceğin biri. adam aurasını sezmiştir zaten jackin.Zoro, Apoo ile dovusmekten kaçıyordu yara almamak için Jack'e tek başına mı saldıracak?