Hmm kötüymüş.Bize aktaramadığın spoiler var mı o zaman?Evet. Grubun tek kötü yanı, ortak bir dilde konuşma zorunluluğu yok. Herkes kendi dilinde yazıyor, konuşmak istiyorsan Translate kullanmak zorunda kalıyorsun.
Hmm kötüymüş.Bize aktaramadığın spoiler var mı o zaman?Evet. Grubun tek kötü yanı, ortak bir dilde konuşma zorunluluğu yok. Herkes kendi dilinde yazıyor, konuşmak istiyorsan Translate kullanmak zorunda kalıyorsun.
Çok şey var buraya yazmadığım, üşeniyorum önce İngilizce sonra da Türkçe'ye çevirmeye.Hmm kötüymüş.Bize aktaramadığın spoiler var mı o zaman?
Bize at biz yapalım ya.Spoiler'dan mahrum bırakma bizi.Çok şey var buraya yazmadığım, üşeniyorum önce İngilizce sonra da Türkçe'ye çevirmeye.
Ulti"yi şundan aşağısı kesmezdi ama hayaller işte...O efsanevi yaratıkla ile ilgili çok görsel var yollasana aklındaki görseli.
ezikmiş
Örnekleri çok,yılan dışında Kuş türü olabilirdi .Ulti"yi şundan aşağısı kesmezdi ama hayaller işte...
O kuş olan da amma çirkin ha. O çıkacağına dino çıkmasına razıyım.Örnekleri çok,yılan dışında Kuş türü olabilirdi .
Çıkmasın, daha iyi. Çok erken oluyordu.Doğru mu bilmiyorum ama sanırım artik pazartersi günleri spoiler cıkmayack spoilerı veren koreli seriye ara mı verminş yoksa başka biri mi anlamdım.
https://worstgen.alwaysdata.net/forum/threads/one-piece-spoilers-the-waiting-room.5/page-2421