Elmas üretiyor olması çok epik bir şey, kılıç ustaları gg. King'i falan rahat tanklar Jozu.Elmas kolu gerçekten varsa diyebiliriz bence.
Elmas üretiyor olması çok epik bir şey, kılıç ustaları gg. King'i falan rahat tanklar Jozu.Elmas kolu gerçekten varsa diyebiliriz bence.
Marco vs. King daha iyi olur.Tüm Wb Korsanları geldiyse taraflar iyi kötü dengelendi. Jozu kolunu kaybetmiş vah garibim
Kaptan sence King v Marco mu daha olası duruyor yoksa Zoro v King mi ?
Yamato mükemmel bir kamufle yeteneğine sahip, biz onu görmüyoruz, sadece konuşma balonu var.İyi sallanmış güzel kurgu gibi duruyor, umarım gerçektir. Yamatoyu bu bölüm göremeyeceksek yamatonun bilgisi nasıl geldi @Smoker ?
Hayır, gizlendiği için görünmüyor.Spoiler öyle çok uçuk değil gibi, sadece bana Jozu ve Vista gelmiştir gibi geliyor.
Bu bilgi ya da önceki bölümlerin -muhtemelen spoilerlar-ı arasında geçti ya da forumda çok konuşulduğu için bana öyle geliyor.
Bu arada @Smoker Yamoto gözükmeyecek demişsin de Spoiler kesin tutmaz diye düşündüğün için mi?
Anladım hocam. Luffy'nin sahip çıkma vs durumu olunca, Yamato kedini gösteriyor diye düşündüm.Marco vs. King daha iyi olur.
Yamato mükemmel bir kamufle yeteneğine sahip, biz onu görmüyoruz, sadece konuşma balonu var.
Hayır, gizlendiği için görünmüyor.
Nepalli bu çok güvenmemek lazım, dediklerinin yarısı çıksa bile yeter. Fakat Yamato ile ilgili dedikleri hoşuma gitti. Bu durum neden onu bulmanın zor olduğunu da açıklıyor.Anladım hocam. Luffy'nin sahip çıkma vs durumu olunca, Yamato kedini gösteriyor diye düşündüm.
Sadece Yamato ile ilgili olanlar çıksa tamamdır : ))Nepalli bu çok güvenmemek lazım, dediklerinin yarısı çıksa bile yeter. Fakat Yamato ile ilgili dedikleri hoşuma gitti. Bu durum neden onu bulmanın zor olduğunu da açıklıyor.
Paramecia çıkabilir. Çünkü kamufle olmanın yanı sıra, şekil de değiştirebiliyor. Yani kaya oluyor, duvar oluyor vs.HxH'de Meleoron vardı. Görünmez olsa da bir şekilde fark edilebiliyordu. Ancak nefesini tutunca En yani gözlem hakisi ile bile fark edilemiyordu. Hatta ona dokunan bile algılayamıyordu.
Sadece Yamato ile ilgili olanlar çıksa tamamdır : ))
Gizlenme yeteneği olan bir Zoan olabilir belki.
Hımm, ben çevreye göre kamufle oluyor sandım. Bu çevrenin kendisi oluyormuş direk. Empatinin gerçek tanımı : ))Paramecia çıkabilir. Çünkü kamufle olmanın yanı sıra, şekil de değiştirebiliyor. Yani kaya oluyor, duvar oluyor vs.