Ya Page One kadın çıkarsa?lan yoksa kaidounun oğlu...
Ya Page One kadın çıkarsa?lan yoksa kaidounun oğlu...
Nami Wanda Carrot Robin 4v2 yapsınlar bu ablalara, hep beraber mutlu olalımYa Page One kadın çıkarsa?
Yav yok ben bunların çıkmasını istemem zaten Sadece mümkün olup olmaması açısından değerlendiriyorum.Kendi içinde bir mantığın var ama Odanın mantığınla senin mantığının örtüştüğünü düşünmüyorum. Yok eğer bu 3ünden biri çıkarsa tebrik mesajı atıcam aklında bulunsun
page one abime laf yokYa Page One kadın çıkarsa?
Sanji bunu ilk dövdüğü günden beri bu şekilde düşünüyorum.Ya Page One kadın çıkarsa?
Hibrid modda Page One yeterince erkek olduğu gösterildi ya. Bir kadının öyle kasları olmaz herhalde One Piece için bileSanji bunu ilk dövdüğü günden beri bu şekilde düşünüyorum.
Bonney gibi obur bir şey çıkabilir.
Bir de bu 2 kadın spoilerını veren adam kadınlar için güzeller demiş. Flying Six bayağı şekil çıkacak gibi.
Ya Page One kadın çıkarsa?
Zor harbi zor. Bm ve Kaido'yu yan yana koysan bile One piece de kadın olmanın ne kadar zor olduğu belliHibrid modda Page One yeterince erkek olduğu gösterildi ya. Bir kadının öyle kasları olmaz herhalde One Piece için bile
2 tane kadın çıkacak deyince birileri çöp çekmiş ikisine One Piecede kadın olmak...