Anlık olan olaylardan gaza gelmiyorum çok şükür.Yoksa yeti kardeşler>Zoro da yazardım.Seriyi takip ediyorsunuz bari geçen bölümü okuma zahmetine girseydiniz
Anlık olan olaylardan gaza gelmiyorum çok şükür.Yoksa yeti kardeşler>Zoro da yazardım.Seriyi takip ediyorsunuz bari geçen bölümü okuma zahmetine girseydiniz
Yaw Queen'den bahsediyoruz burada. Yonkou ve admiraller dışında herhangi birinin o şekilde rencide edebileceği biri değil Queen.Luffy geçti o eşiği.Luffy'ye ağır değil.Udon'un başındaki Luffy Queen'i alır.Üzerine p.up aldı.Rencide edici şekilde yener üstad.Öyle zar zor falan değil.
Bu senin Queen'i konumlandırdığın yer ile alakalı bir konu yalnız.Tüm yonko sağ kolları tokatlar ayrıca zaten Queen'i.Queen'in ağa babası için kasıyor o tekniği Luffy.Keko Queen için değil.Wano başı Luffy döver Queen'i.Şu anki daha rahat döver.Yaw Queen'den bahsediyoruz burada. Yonkou ve admiraller dışında herhangi birinin o şekilde rencide edebileceği biri değil Queen.
Oda da olayları nasıl işleyeceğine göre değiştiriyor çocuğun öz kütlesini reyiz onu napıcaz :SLuffy'ye göre belirledim ağır topluğu.
Tüm sağ kolları nasıl tokatlıyor yaw. Kata ile şu haliyle dövüşse yine bir ölüm kalım maçına yakın olur. Hoş yener. Ama bu bahsettiğin gibi kolay bir müsabaka olmaz. Queen de gördüğümüz kadarıyla King'ten aşağı durmuyor. King sırf kesici alet kullandığı için biraz daha güjlü görünebilir ki bu yanılsama uzun süredir forumda hakimsadfjhşlaksdhfBu senin Queen'i konumlandırdığın yer ile alakalı bir konu yalnız.Tüm yonko sağ kolları tokatlar ayrıca zaten Queen'i.Queen'in ağa babası için kasıyor o tekniği Luffy.Keko Queen için değil.Wano başı Luffy döver Queen'i.Şu anki daha rahat döver.
Bigmom akıtamadı. Luffy G2 ile akıtacak? Queen bigmomı bayıltmış birisi.Luffy G2 yumrukla Queen'e yapıştırsa kafasından oluk oluk pekmezini akıtmalı şu saatten sonra.
Geçti o cicim ayları,yeni bir şafağa uyandık yeter gari.