Onu her türlü taşıyacaklarG2'yi değil de Luffy'i ileri taşıyabilirler
Onu her türlü taşıyacaklarG2'yi değil de Luffy'i ileri taşıyabilirler
Şu son bölüme kadar iyi gidiyordu zaten. Hatta timeskip sonrası en son şikayetçi olacak fan grubu biz olmalıyız. Ama son bölümde kidd şov yaptırmak içinde adam bu duruma sokulmaz ki ya. Adam zoro'yla luffy'i çatur çutur harcadı, sonra kidd geldi tek attı. Bazen şaşırıyor bu soda bey.Her arkın sonunda gülüyor. Bir cam kırmaya bakar.. Cam kırıldı mı canlar yanar karşısındaki geleceği görüyor bile olsa. : ))
Sen dediğimi yanlış anlamışsın Luffy G4 açmadan Queen işini bitirir demiyorum. G4'e gerek kalmadan Luffy Queen'i halleder diyorum.Herkes yakalıyor Luffy'i ve ya Zoro'yu,Queen'e gelmeden daha ne kadar güçsüz karakterlere bunu yaptırdı Oda.
Sayısız örneği mevcut seride.
Şaşırma yani boşuna.
Bana çok doğal geliyor açıkçası. Bizim tayfa gücünü bilmediği kişilere karşı ilk başlarda zor duruma düşüyor. Normali de budur zaten. Kid Apoo ile daha önce dövüşmüş bile olabilir. Ayrıca bu kadar çok fazla rakip olmasaydı Kid yine Apoo'yu alırdı ama önce o da gücünü anlayana kadar bir kaç fiske yerdi.Şu son bölüme kadar iyi gidiyordu zaten. Hatta timeskip sonrası en son şikayetçi olacak fan grubu biz olmalıyız. Ama son bölümde kidd şov yaptırmak içinde adam bu duruma sokulmaz ki ya. Adam zoro'yla luffy'i çatur çutur harcadı, sonra kidd geldi tek attı. Bazen şaşırıyor bu soda bey.
İyi rüyalar ozaman.Sen dediğimi yanlış anlamışsın Luffy G4 açmadan Queen işini bitirir demiyorum. G4'e gerek kalmadan Luffy Queen'i halleder diyorum.
Sanji zaten şamarlana şamarlana bir hal oldu.Bana çok doğal geliyor açıkçası. Bizim tayfa gücünü bilmediği kişilere karşı ilk başlarda zor duruma düşüyor. Normali de budur zaten. Kid Apoo ile daha önce dövüşmüş bile olabilir. Ayrıca bu kadar çok fazla rakip olmasaydı Kid yine Apoo'yu alırdı ama önce o da gücünü anlayana kadar bir kaç fiske yerdi.
Bizimkiler ilk şoku yaşıyor Zoro saldırıyı göremiyorum vs diyor. Luffy de Zoro'da Apoo'nun saldırısının mantığını çözdükten sonra tek atar bence. Ceaser vs Luffy durumu.
Bu sefer de Sanji şamarlansaydı daha mı iyi olurdu : ))
Tabii o da vakti gelince önce şamarlanacak kaçarı yok.
Tm sana daİyi rüyalar ozaman.
Kanka, cidden Sanji'nin gücü konusunda bir daha tartışmak istemesem de, sen... çağırıyorsun beni.Tm sana da
Milletin Sanji çöpüne aldırdığı Queen G2,G3'lü Gelişmiş görüş hakisi ve Geliştirdiği silahlanma hakisi olan Luffy alınca abes kaçıyor.
Gücü var canım özellikle kendisine karşılık vermeyen kaptanına karşı(!)Kanka, cidden Sanji'nin gücü konusunda bir daha tartışmak istemesem de, sen çağırıyorsun beni.