O spoyliri hatirlamadim simdi ama neyse Luffy ve Zoro icraate girsinlerde yeter, hele Zoro.Bu eleman birkaç bölüm önce Sanji, King'e bir saldırı yapıyor falan demişti. Genelde böyle hoşa giden şeyler döşüyor.
O spoyliri hatirlamadim simdi ama neyse Luffy ve Zoro icraate girsinlerde yeter, hele Zoro.Bu eleman birkaç bölüm önce Sanji, King'e bir saldırı yapıyor falan demişti. Genelde böyle hoşa giden şeyler döşüyor.
Asıl Queen - Sanji diyenler seri üzgün@Kral Korsan G2 diyor ( neyse hemen umutlanmayalım)
Buna katılıyorum işte.O spoyliri hatirlamadim simdi ama neyse Luffy ve Zoro icraate girsinlerde yeter, hele Zoro.
O zaman güvenilir durmuyor pek. Neyse belki doğru çıkar.Bu eleman birkaç bölüm önce Sanji, King'e bir saldırı yapıyor falan demişti. Genelde böyle hoşa giden şeyler döşüyor.
Ben Nepalli'ye güvenmiyorum ama bakalım. Belki yanıltır.O zaman güvenilir durmuyor pek. Neyse belki doğru çıkar.
Kaidou oğlunu bile aramaya gitmiyor. Orası boş olmuş. Ama luffy"nin G2 ile queen alması falan...Yalnız Kaido kısımları falan olmasın lan. Eğer olursa ikinci bir Kaido vakası kaldıramayız. Luffy, Kaido'ya dalsa şu an gideriz. O yüzden Kaido kısımlarına falan çok ihtimal vermiyorum.
Açın şurdan bi pencere, Kaido duyunca içim daraldı...
Luffy aksiyone gireceği zaman bunların ayağa kalkacağı tutar...Yapar bunlar böyle yamuk şeyler.Kaidou oğlunu bile aramaya gitmiyor. Orası boş olmuş. Ama luffy"nin G2 ile queen alması falan...