Arc için 30 35 bölüm mü? 
Sadece Luffy 'nin dövüşü o kadar sürer yahu ne yaptınız?

Sadece Luffy 'nin dövüşü o kadar sürer yahu ne yaptınız?

Sen oda'yı tanımamışsın...Arc için 30 35 bölüm mü?
Sadece Luffy 'nin dövüşü o kadar sürer yahu ne yaptınız?![]()
2 bölümde bahsedim gećmez herhalde.( gerci oda bu, belli olmaz)Tehlikeli duruma düşecek demiyordu. "Sabo will Hancock will Vivi will" diyordu, will İngilizce'de bizdeki -cek -cak ekidir. Fiili koymamış oda ne olacakları belli değil. Onlarla ilgili bir şey olacak ya da onlar görünecek ama ne olacak bilmiyoruz![]()
2 perde gösterildi. Şu an teknik olarak 3. perdedeyiz.2. perdede miyiz 3. mü![]()
Oda herkesinkini açıklayıp,Mihawk'ın ödülünü açıklamaz bir kulp bulurYakın zamanda Mihawk'ın ödülünü öğrenme hayallerim de yalan oldu o zaman. :/
Zaten öyle yapıyor. Dondurulmuş ödülünü bilmediğimiz tek Shichibukai'ydi kendisi. Kahretsin.Oda herkesinkini açıklayıp,Mihawk'ın ödülünü açıklamaz bir kulp bulur![]()
Tsnıyorum efendim. Bu arcın en az 50 bölümü var, en az...Sen oda'yı tanımamışsın...
Mihawk one piece'te sır olarak kalacakZaten öyle yapıyor. Dondurulmuş ödülünü bilmediğimiz tek Shichibukai'ydi kendisi. Kahretsin.![]()
3. perde diye yazdı mı mangada yani ?2 perde gösterildi. Şu an teknik olarak 3. perdedeyiz.