Aynen öyle. Bence Kin'emon sadece Toki'nin onları gönderişini hatırlar. Fb'nin devam edeceğini sanmıyorum.Günümüze dönüyoruz demiyor muydu ya?
Aynen öyle. Bence Kin'emon sadece Toki'nin onları gönderişini hatırlar. Fb'nin devam edeceğini sanmıyorum.Günümüze dönüyoruz demiyor muydu ya?
Vallahi gına gelmişti.Yuregimize su serptinGünümüze dönüyor zaten. Planın ortaya çıkışı, bizimkilere ve gemilere ne olduğuna dair flashback göreceğiz. Ben Oden hikayesi devam ediyor demedim ki.
Açıklamış Smoker. Geç kaldın. Neyse ki, senin senaryodan daha iyi.Aynen öyle. Bence Kin'emon sadece Toki'nin onları gönderişini hatırlar. Fb'nin devam edeceğini sanmıyorum.
Niye böyle şeyler yazdırıp volume'e sövdürüyorsun yakışıklımGünümüze dönüyor zaten. Planın ortaya çıkışı, bizimkilere ve gemilere ne olduğuna dair flashback göreceğiz. Ben Oden hikayesi devam ediyor demedim ki.
Gazeteler gibi ilgi çekici başlık atmış Smoker. xdAçıklamış Smoker. Geç kaldın. Neyse ki, senin senaryodan daha iyi.![]()
O kazanda iri kertekeleyi pişirecek Luffy-reyixBizimkiler yakalandıysa gelsin çorba girişimi vol.2Lastikten çorba olmaz yalnız Kaido efendi, midene oturur.
![]()
Sorma ya. Güzel yaptı ama.Gazeteler gibi ilgi çekici başlık atmış Smoker. xd
Siz yanlış anladınız. Benlik bir şey yok.Niye böyle şeyler yazdırıp volume'e sövdürüyorsun yakışıklım