Bölüm güzel görünüyor ödüllerde yüksek tabi doğru çıkarsa,bizimkiler önce flynsixi yensin sonra allstarı alırlar luffy sıkıntı sadece flyn için.
Her şeyi söylemedim.İyi spoiler ama yer yerinden oynasın istiyoruz...
Bölüm 23 Nisan'da çıkıyor değil mi resmi olarak? Yani haftaya bölüm var değil mi ?Her şeyi söylemedim.
Biliyordum. O yüzden hala heyecanlıyım...Her şeyi söylemedim.
all star gitmediğine göre zoroyla alakalı bir durum değil,denizcilermi geliyorHer şeyi söylemedim.
Neko geliyordur.Her şeyi söylemedim.
Reis zoro hakkında birşey bekliyorduk, o gönderdiğin resimden sonra Spoiler hayal kırıklığı yaşattıHer şeyi söylemedim.
Sen yonkou oluşumunun olması gereken düzenine göre bakıyorsun. Buna göre F6'nın lideri komjtan kadar güçlü olmamalı diyorsun. Bir sürpriz olabilir. P1'e bakarak bu sürprizi bekleyebiliriz sanırım. Hele bir görelim bakalım ne ayaklarF6 komutan sonrasında gelen adamlar.En güçlülerin Jack'ten bile güçlü olması çok zor bir ihtimal.Direk yıkımcı olurdu uçan altılı üyesi olmazdı öyle bir durumda.Ki Cracker'ı geçmiş adam sonrasında Kata'yla dövüştü onu da geçti.O ne olacak Bu dediğinin ihtimali yok yani.Cracker'tan güçlü demek Jack'ten de kesinlikle güçlü demek bu arada.O değil seninki sıkıntıda galiba.King dövüyor olmasın
Anlamdım haftaya bölüm var mı yani ?Zoro bu hafta kapakta bile yok, boşuna beklemeyin.