Ha şunu bileydinPica'nın en önemli özelliğini göz ardı ediyorsunuz.
Adam Zoro'yla dövüştü olm.
Ha şunu bileydinPica'nın en önemli özelliğini göz ardı ediyorsunuz.
Adam Zoro'yla dövüştü olm.
Lan jrkslwdjslekHayır, Kaido direkt olarak kumarhane. "Kasa her zaman kazanır."
Sanji cacığa hıyar olma seviyesinde bile olmadığı için sana öyle geliyor olabilir reyis Page'de öyle bir saldırı gücü yokkkk. Şimdiye kadar gördüklerimiz dahilinde.Page Pica'yı almaz,içinden geçer.Suit Sanji'ye güçte baskın gelen Page,Zoro'dan tek yiyen Pica'ya yenilmez.
I am goddamn right!Ha şunu bileydin
Ufaktan beslemeye devam mı edelim, yoksa odunu mu verelim?güç karşılaştırması yapmak isteyen konusunu açsın arkadaşlar bura spoiler konusu değil miydi lan :S
Adamın hiçbir şeyi tam değil ya, yamalı bohça gibi mübarek@Alpamis Yalnız Luffy’nin Crackeri Nami yardımıyla 11 saatte yendiğini Katakuriyi aslında pek de yenemediğini cümle alem biliyor. Bence çok da o konulara girme. Luffy güçlendi mi güçlendi ama her şey adım adım uçmamak lazım. 1,5 milyar ödülde de Morgansında ufak bir katkısı yok değildir hani
bi page one vs pica konusu patlar ama heeUfaktan beslemeye devam mı edelim, yoksa odunu mu verelim?
Spoiler vermedim daha, olabilecek şeylerden bahsettim.Odunu ver gitsin @Smoker gereksiz yere dolmasın sayfalar spoiler veriyosun bulamıyoruz.