Mangaka bunları sevve sevve verecek.Daha geçen gün yazdım, sonlarına geldik ne zaman güçlenecekler mantığıyla manga yorumlanmaz dostum. Her serinin belli başlı dinamikleri vardır ve karakterler bu doğrultuda güçlenirler. Bir kere kullanmayla tekniklerde tam anlamıyla ustalaşılacağını sanmıyorum (zaten en son öğrendiği tekniği sadece dağa taşa karşı kullandı) ki daha bunun haki seviyesi, fiziksel gücü ve direnci, dayanıklılığı gibi faktörler de var. Luffy Op evrenindeki en potansiyelli ve en yetenekli dövüşçüdür herhalde ama potansiyel de bir yere kadar. Kaido dediğimiz adamın daha hiçbir şeyini görmedik. En üst düzey haki tekniklerini hibrit formuyla birleştirip Allah ne verdiyse saldıran bir Kaido hayal et ve karşısına tek başına Luffy'i koy. Bu vs senin içine siniyorsa sana mantıklı geliyorsa bir şey diyemem. Zoro vs King için zaten yorum bile yapmak istemiyorum. Ayrıca son çeyreğine anca girmişizdir bence Op'un. Daha bizimkilerin verecekleri en az 3 büyük savaş vardır. Arada farklı atraksiyonlara girerlerse bilemem ama Elbaf'ta karşılaşacakları rakipler(büyük ihtimalle gidilecektir), Raftel arcı içinde öncesinde ya da hemen sonrasında BB tayfası ve Wg ile son savaş. Luffy bu arc sonu tam anlamıyla amiral seviyesinde olacaktır ve bu noktadan sonra üstüne koya koya ilerler işte.
http://www.korsanfan.com/konu/canavar-Üçlü-güç-artışları-İncelemesi.7567/
İster tek arcta 2 p-up verir ister birer birer. Ki bu arcta 2'şer 2'şer vereceği bariz.
Kaido vs. Luffy teke tekte mantıksız evet. Ama Zoro vs. King değil. Çünkü Kaido ile King arasındaki güç farkı daha fazla olmasına rağmen Luffy ile Zoro arasındaki güç farkı daha az(size göre). Öte yandan Zoro'nun alacağı p-up'lar Luffy'ye göre daha fazla.