Yol Kitabesi konusunda emin değilim. Yazdığı şeyi translate ettiğimde yollu taşlı bir şeyler vardı. Yol Kitabesi'dir diye düşündüm. Olmayabilir de yani. Tam bilgi gelsin, netleşir.Yol Kitabesi ve güçlerin bölünmesi söz konusu ise malum teorinin tutma olasılığından bahsedebilir miyiz ?
"BB'nin tüm keki basması olayına binaen Bm'nin Wano'dan ayrılması ?"
Mümkün değil yavKing'in ödülü hakkında tahmin konusu açılabilir. Ben Luffy'ninkinden fazla çıkmaz diyorum.
Bilmem. Çok bir şey söylemedi eleman. Genel bir yorum yaptı. Resimden çok balon var, şu şu bilgiler var diye. King'in ödülü de Luffy'den yüksekmiş, ama tam miktarını henüz söylemedi.
Geçmiş olsun kardeşimKing'in ödülü is coming.
Neye geçmiş olsun yahu King'te önce kral haki,advance haki çıksın da durum nötrlensin bari.Kaido'nun ödülü de Shanks'tan fazla ?Geçmiş olsun kardeşim
Harika ya, sağ olasın. Tam spoileri dört gözle bekliyorum.Ödüller var. Yol Kitabesi de var. Çok şey var.
EyvallahYol Kitabesi konusunda emin değilim. Yazdığı şeyi translate ettiğimde yollu taşlı bir şeyler vardı. Yol Kitabesi'dir diye düşündüm. Olmayabilir de yani. Tam bilgi gelsin, netleşir.
Bahane kulp gibidir, herkeste bulunur. Öyle miydi oAshura'da çok fazla kılıç sayısı geliyor sonra kulp takmasınlar
Geç o işleri artık. Mevkidaşına +500m ödül farkı koymuş adamda bir şey aramaya gerek yokNeye geçmiş olsun yahu King'te önce kral haki,advance haki çıksın da durum nötrlensin bari.Kaido'nun ödülü de Shanks'tan fazla ?