Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler belki yalan olabilir ama doğru demiş, o adada veya ada çevresinde daha geçen bölümde övülen silahlardan elbet vardır. Yine geçen bölümde Jinbei gelmese kaç botu daha indireceklerdi kim bilir... Bizimkilerin bi şekilde sızması gerekiyor, o kadar ateş gücüne kafa atıp girmezler herhalde ki Oda da ben çizmem demişti :S Acaba gemileri botları kaplayıp aniden kara çıkarması veya arkadan dolanma gibi bişeyler yapabilirler mi :S Balıkadamların über düper hızlı kaplama yöntemlerini bilen Jinbei gemileri kaplar bence :T

Bigmom Korsanlarının çıkması için uygun bi ortam mı bilmiyorum :S Bizimkilerin haberi yok, sadece Bigmom burda sanıyorlar. Belki sürpriz olarak daha sonra çıkarlar :S he elbette Oda bunları geçiştirip çoktan adaya vardırmış ziyafete ortak etmiş de olabilir. şrfsz.

Spoiler belki yalan olabilir ama doğru demiş, o adada veya ada çevresinde daha geçen bölümde övülen silahlardan elbet vardır. Yine geçen bölümde Jinbei gelmese kaç botu daha indireceklerdi kim bilir... Bizimkilerin bi şekilde sızması gerekiyor, o kadar ateş gücüne kafa atıp girmezler herhalde ki Oda da ben çizmem demişti :S Acaba gemileri botları kaplayıp aniden kara çıkarması veya arkadan dolanma gibi bişeyler yapabilirler mi :S Balıkadamların über düper hızlı kaplama yöntemlerini bilen Jinbei gemileri kaplar bence :T

Bigmom Korsanlarının çıkması için uygun bi ortam mı bilmiyorum :S Bizimkilerin haberi yok, sadece Bigmom burda sanıyorlar. Belki sürpriz olarak daha sonra çıkarlar :S he elbette Oda bunları geçiştirip çoktan adaya vardırmış ziyafete ortak etmiş de olabilir. şrfsz.
O silahlardan daha güçlü adamlar olduğu için çizmem demiyor muydu? :D

Bu bölümde Neko gelir herhalde. Oda iyi alıştı her bölüm birisi geliyor.

O silahlardan daha güçlü adamlar olduğu için çizmem demiyor muydu? :D

Bu bölümde Neko gelir herhalde. Oda iyi alıştı her bölüm birisi geliyor.
adamlar silahlardan güçlü ama patır patır botlar batmıştı. demek ki silahlardan güçsüz, korunamayan savaşçılar hala var. bunu çizmem demesinden benim anladığım eğer ada etrafında bi savunma hattı varsa ve oranın menziline girerseler yine daha savaşa girmeden bi ton adam batırmak zorunda kalacak. neyse işte bu fikrim, gizlenerek çıkmalarının daha iyi olacağıydı odanın o sözünü duyunca oluştu.

Neko daha epik girmeli :d

Umarım en azından dijital yayınlanır dergi duraksamaya girecekse. Hem benim gibi iradesiz insanlara spoilersiz bölümü okuttururlar her Pazar.

Spoiler bana pek mantıksız gelmedi. King ve Queen, Zoro ve Sanji gibi geçimsiz tipler zaten. Kaido'nun dalışı ve Luffy'nin atılması da gayet olağan bence.

Umarım en azından dijital yayınlanır dergi duraksamaya girecekse. Hem benim gibi iradesiz insanlara spoilersiz bölümü okuttururlar her Pazar.
Yarın belli olur. Salı günü ilan edilecek deniyordu.

Bence gerekli değil. Bir manga basımında ne kadar insan yer alır ki? Ya da okuyacakken bir yere çıkarken alırsın manganı hazır çıkmışken, ya da eve getirilir ve ya dijital ortamdan okursun.

Bende bir tahmin yapam.Eğer bölüm gelirse;

İlk 4-5 sayfa Jinbei geyiği devam eder,
Kalan sayfaların yarısında Zoro'nun kalan gemiyi kesmesini izleriz,
Diğer yarısında da Kaido seni yeneceğim geyikleri bitti bölüm.
Bomboş bir bölüm bizi beklemekte.

Yine yolda geçecekse çıkarmasın daha iyi.Bi bölüm biri gelir diğer bölüm başkası
Orda 20 bölüm dururlar bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık