Tam laf atmalık yazmışın ama Ace e sallayasım yok dkfkfkfNe kadar gereksiz şeylerle dolu bir yer oldu bu Wano.
Tam laf atmalık yazmışın ama Ace e sallayasım yok dkfkfkfNe kadar gereksiz şeylerle dolu bir yer oldu bu Wano.
bu bayağı epic geldi bana, çok hoşmuş.Bizim fil Zunişa ile bu Onigaşima eski düşmanlar. Zunişa, Wano'yu korumuş yıllarca, bu aşağılık iblis Onigaşima'yı buradan uzak tutmuş, ama sonra ne olduysa bunu sürgüne yollamış Kozuki'nin ataları. Onigaşima da köşesine çekilip fırsat beklemiş. Sonra Kaido ile tanışmış ve tekrardan Wano'ya gelmiş.
Bunlar bölümde yok, ben kafama göre bir senaryo uydurdum. Tabi Onigaşima canlı ise. Spoiler tutma ihtimali de düşük bence, ama konuşulacak bir şey olsun diye yazdım.bu bayağı epic geldi bana, çok hoşmuş.
Bir sürü tipi tip var adada zaten bu bahsi geçen mahluk olmasa da olurdu yaniTam laf atmalık yazmışın ama Ace e sallayasım yok dkfkfkf
Bunu beklemiyordum.Bunlar bölümde yok, ben kafama göre bir senaryo uydurdum.
İnşallah bu tarz bi şey olur diyelim o zamanBunlar bölümde yok, ben kafama göre bir senaryo uydurdum. Tabi Onigaşima canlı ise. Spoiler tutma ihtimali de düşük bence, ama konuşulacak bir şey olsun diye yazdım.
At karıya noldu acabaBir sürü tipi tip var adada zaten bu bahsi geçen mahluk olmasa da olurdu yani
Sadece ingilizce yazdığım kısım spoiler olarak geldi.Bunu beklemiyordum.
Onigaşima belki de Kaido'nun BM'a olan borcudur?Bunlar bölümde yok, ben kafama göre bir senaryo uydurdum. Tabi Onigaşima canlı ise. Spoiler tutma ihtimali de düşük bence, ama konuşulacak bir şey olsun diye yazdım.
“Adana ruh veririm ama bana 5 tane erkek evlat vereceksin”Onigaşima belki de Kaido'nun BM'a olan borcudur?