Zoro ve Sanji'yi dövüşürken görmek istiyorum artık. Yan yana tabii, birbirleriyle değil.
Benim gibi isteyen kaç kişi vardır?
Muhtemelen öyledir de, hain olduğundan şüphelendiği için daha önce söylememiş olabilir; onu diyoruz.Bençe onigashimaya saldırı planı bu kanjuro'ile alakalı olduğnu sanmıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam bu dediğin hiç olmadı.Zoro ve Sanji'yi dövüşürken görmek istiyorum artık. Yan yana tabii, birbirleriyle değil.
Yonkou olmak için ne gerekli?Kral haki + ileri seviye k. Haki + ileri seviye b. Haki + meyveyi ustalıkla kullanma varsa neden olmasın?
Hayvani dayanıklılık + meyve uyanışı + iyi silah kullanımıYonkou olmak için ne gerekli?
Kizaru'nun bundan haberi var mı?Katakuri + Marco'yu Kizaru zaten döver :s
Reyis Wano'ya gelsin de heleKizaru'nun bundan haberi var mı?
Kanjuro, Şinobu'yu paketlemiş. Yani yola çıkıldığı zaman ekipteki Kanjuro tamamen çizimdi, Şinobu da aslında Kanjuro'nun kendisiydi. Kendi üzerine de bir şeyler çizebiliyor.Shinobu ile ilgili bir şey olabilir. O geleceğe gitmediği için ona güveniyordur vs ona bir şeyler söylemiş uyarmıştır. Ama ben de sanmıyorum Kanjuro ile ilgili olduğunu.
Wavv iyimiş bence bu. Shinobu takip ediyordur inşallah Kanjuro'yu.Kanjuro, Şinobu'yu paketlemiş. Yani yola çıkıldığı zaman ekipteki Kanjuro tamamen çizimdi, Şinobu da aslında Kanjuro'nun kendisiydi. Kendi üzerine de bir şeyler çizebiliyor.