Bu Udon'u ilerletmek istiyor ama amacını anlamadım. Umarım mantıklı bir sebebi vardır.Aynen. Hayır bari her kısmı gösterde yarım yarım her yerden haberdar olalım.
Bu Udon'u ilerletmek istiyor ama amacını anlamadım. Umarım mantıklı bir sebebi vardır.Aynen. Hayır bari her kısmı gösterde yarım yarım her yerden haberdar olalım.
İlerlemiyor ki. Karakterlere gereksiz önem veriyor. Bak işte bu Kawamatsu dese biz de tamam aga diyeceğiz ama sakladı da sakladı.Bu Udon'u ilerletmek istiyor ama amacını anlamadım. Umarım mantıklı bir sebebi vardır.
Konuştukça darlanıyorum resmen ya. Neyse, ben Udon bitene kadar okumam.İlerlemiyor ki. Karakterlere gereksiz önem veriyor. Bak işte bu Kawamatsu dese biz de tamam aga diyeceğiz ama sakladı da sakladı.
Kulübe hoş geldin.Konuştukça darlanıyorum resmen ya. Neyse, ben Udon bitene kadar okumam.
Hoş buldum. Hiç huyum değildir normalde ama çekilecek gibi değil ya.Kulübe hoş geldin.
Beni de ekle yav. Bu bölümden sonra en fazla bi bölümü daha okurum belki. Sonra 1 ay kayıplara karışacam.Kulübe hoş geldin.
Gel forumu bırakalım.Yaz tatilinden sonra ben de biriktirerek okuyacağım. Böyle iş olmaz, böyle manga yazılmaz! @amaneden
Hadi.Gel forumu bırakalım.
Bu Udon'u ilerletmek istiyor ama amacını anlamadım. Umarım mantıklı bir sebebi vardır.