O sağdakini o da diyor yalnız xdZoro'culara göre Wano sonu Zoro > Amiral < Mihawk
O sağdakini o da diyor yalnız xdZoro'culara göre Wano sonu Zoro > Amiral < Mihawk
O sağdaki malum zaten, tekitlemek için yazdım.O sağdakini o da diyor yalnız xd
Doğru ama neden bu tema her arc tekrar ediyor onu ben anlamıyorum. Yani sen şuraya gelene kadar herkese adamı küçümsetince, denizin en büyük korsanlarından birinin küçümsemesi biraz artık bıkkınlık yaratıyor, haklı olsa bile. Hayır bir de bu küçümseme bizim tayfa lehine büyük avantaj unsuru olarak kullanılıyor hep. Koca Ana dese bari la ben de küçümsedim planlarımın içine ettiler diye.Herkes kızmış ama ben kızılacak bir şey göremedim. Kaido bizim tayfayı küçümsemesin de ne yapsın? Kaptanına tek attığı tayfa ve yanındaki soytarılar için harekete geçseydi asıl o zaman hayalkırıklığına uğrardım.
Zoro sağ kol olana kadar Luffy Kaido'yu bile indirse sağ kol olamaz. O yüzden şimdilik densetsuya laf anlatmaya çalışma.En başta Luffy fanıyım ama Luffy k.haki kasıp snakeman açtığında Kata'yla hemen hemen denk dövüştü.Eksik noktaları vardı ama denk bir mücadele verdi.Bunu anlamak istemiyorsun.Aynı adam çok ileri seviye b.haki kasıyor.Ne Marco,ne Beckman, ne King bu adamı yenemez artık.
Densetsu Kata'nın diğer sağ kolların yanında çapsız olduğunu düşündüğü için diyor bunu Luffy'den değilZoro sağ kol olana kadar Luffy Kaido'yu bile indirse sağ kol olamaz. O yüzden şimdilik densetsuya laf anlatmaya çalışma.
İşte Luffy indirdiği için düştü Kata'nın değeri. King inseydi bu sefer de çapsız olan King olacaktı. :SDensetsu Kata'nın diğer sağ kolların yanında çapsız olduğunu düşündüğü için diyor bunu Luffy'den değil
Luffy'nin yendiği herkes çapsız oluyor Zoro'culara göre, asıl çapsız olan Zoro'nun yendikleri, farkında değiller.Densetsu Kata'nın diğer sağ kolların yanında çapsız olduğunu düşündüğü için diyor bunu Luffy'den değil
Mihawk'a laf mı geldi?Zoro'culara göre Wano sonu Zoro > Amiral < Mihawk
Ben de Mihawk'cıyım, rahat olMihawk'a laf mı geldi?